Velkommen til Opdag Verden!

Opdag Verden er en medlemsklub som udgiver magasinet Opdag Verden 6 gange om året. Opdag Verden tilbyder desuden ture, kurser, fordrag medlemstilbud på grej, rabat på grej i Eventyrsport og andre medlemsaktiviteter.

DIT SAMTYKKE TIL AT MODTAGE EMAILS OG BLIVE KONTAKTET AF OPDAG VERDEN.

Ved at acceptere disse abonnements- og medlemsbetingelserne har du givet Opdag Verden lov til at sende dig emails, automatiserede emails vedr. medlemskabet eksempelvis faktura, notifikationer, men også mails der vedr. brug af opdagverden.dk 

Du vil blive tilmeldt Opdag Verdens online magasin (nyhedsbrev), som du kan altid kan afmelde nederst på nyhedbrevet. Vi skriver i nyhedsbrevet når det nye magasin er tilgængeligt online og vi sender generelt mails om tilbud, fordele mv i Opdag Verden klubben. Det er reklamer i nyhedsbrevet, men vi kunne aldrig finde på at videregiver dine oplysninger til andre firmaer.

Læs vores COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Dit medlemskab hos Opdag Verden udløber hvis du ikke fornyer det

Alle betalingsgebyrer afholdes af Opdag Verden og er således indeholdt i de oplyste produktpriser og priser på medlemskab. Du har adgang til at se dine tidligere betalinger og ordrer, når du logger ind på www.opdagverden.dk via hovedmenuen ”Medlem” og herefter klikker på "Mit medlemskab”. Kun privatpersoner, der er fyldt 18 år, kan købe Medlemskab.

Magasinet sendes kun til adresser i Danmark, ikke udland eller eks. Grønland.

Alle ydelser købes af Madabout Outdoor ApS (Opdag Verden aps), Dalbygade 40M, 6000 Kolding (CVR Nr.: 38149059). Betalinger gennemføres af ePay A/S med NETS og Teller som kortindløsere.

ACCEPT AF ABONNEMENTSBETINGELSER

Når du accepterer de gældende abonnementsbetingelser på opdagverden.dk accepterer du, at Opdag Verden (Madabout Outdoor ApS) må trække det oplyste beløb for medlemskab. 
Du modtager en kvittering på e-mail ved dit første køb, der indeholder information om dit abonnement. Kvitteringen vil kunne findes, når du er logget ind på opdagverden.dk, under punktet “Mit Medlemskab”.

INGEN OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB OG BINDINGSPERIODE

Dit medlemskab/abonnement ophører ved udgangen af den periode, der er betalt for. Opdag Verden sender dig emails når det er tid til at forny medlemskabet, men det er optil dig om du ønsker det eller ej. Betaler du ikke ophører dit medlemskab. 

FORTRYDELSESRET

Til dit medlemskab/abonnement på Opdag Verden er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter aftalen blev indgået. Din fortrydelsesret er kun gældende fra den dag, aftalen blev indgået.
Såfremt du ønsker at fortryde dit abonnement, skal du inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse herom. Meddelelsen skal gives os via mail eller telefon. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

TILBAGEBETALING AF ABONNEMENTSBETALING

Hvis du fortryder dit abonnement rettidigt, refunderer vi det indbetalte beløb til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

KONTAKT OS

Du kan kontakte medlemsservice i åbningstiden på: 70 21 31 21
Du kan også sende en email til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Åbningstiden er:
Mandag, tirsdag fra 13-16.
Onsdag er lukket.
Torsdag og fredag fra 13-16.

Log ind

Log ind