Du er her:
  • Nyheder
  • 3 hurtige vandreture til Påsken

3 hurtige vandreture til Påsken


Har du ikke fået planlagt vandreturen i Påsken, så fortvivl ikke. Her er tre ture, der er hurtige og nemme at komme ud på. Og hvor du bliver belønnet med skøn natur.

Kyst til Kyst Stien
Hvad med at bruge Påsken på at krydse Jylland fra Blåvandshuk til Vejle? Det er en strækning på 130 kilometer, som udmærker sig ved at have primitive overnatningspladser hele vejen, hvor du finder rindende vand og das.

Undervejs ændrer landskaber og natur sig, og man oplever såvel brede, flade ådale som mere bakkede landskaber med smalle dale – alt sammen skabt for omtrent 16.000 år siden under den sidste istid.

Vælger man at tage en mindre bid af stien i stedet for at sluge hele molevitten, kan vi anbefale strækningen mellem Bække og Varde.

Læs mere om Kyst til Kyst Stien

 

Vandretur langs Vesterhavet
Vesterhavet byder på fortrinlig vandring langs tilsyneladende endeløse strande, fine klitplantager og dramatiske bakkelandskaber.

Du kan for eksempel vandre fra Bulbjerg til Tornby og undervejs lægge vejen forbi Blokhus, Løkken og ikke mindst den spektakulære Rubjerg Knude, der må være noget af det mest dramatiske Vestkysten har at byde på.

Det er nemt at gøre ruten kortere eller længere, og man kan for eksempel forsætte hele vejen op til nordspidsen af Jylland og Grenen.

Find beskrivelser af de forskellige etaper 

 

Smuttur til Söderåsen
Det er så svært at komme uden om Söderåsen, når det kommer til det hurtige vandreventyr, der byder på noget anderledes, end hvad vi har af natur i Danmark. Det tager nemlig blot 1½ times tid fra København af nå området med de store skove, dybe dale, fine stier og gode overnatningspladser.

Området er beskyttet som nationalpark, og på en weekend kan man nå at opleve det meste – og få følelsen at komme ud i vildmarken på den noget nær perfekte smuttur, som ikke kræver den store planlægning.

Læs mere om Söderåsen 

 

Foto: rpeters86 / www.istockphoto.com

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind