Du er her:
  • Nyheder
  • 3 nye ’Great Walks’ i New Zealand?

3 nye ’Great Walks’ i New Zealand?


Der er ingen tvivl om, at vores antipoder i New Zealand er velsignet med en natur, der skriger efter at blive opdaget med vandrestøvlerne på.

Landet har de såkaldte 9 Great Walks, hvilket er landets bud på de bedste stier, som bringer vandrere gennem foranderlig, spektakulær natur med alt fra urskove over dybe kløfter til enorme bjerge med søer og floder.

De ni stier er ikke blot forrygende flotte; de er også velbeskrevne og nemme at følge, og nu er der snak om at tilføje tre ekstra stier til netværket.

Te Paki Coastal Track i Northland, Hump Ridge Track i Southland og Queen Charlotte Track i Marlborough Sounds er alle blevet foreslået som de næste tre på listen over Great Walks.

”Vi har nu ni Great Walks i verdensklasse, der alle tager adskillige dage at vandre og fremviser New Zealands særegne landskaber, natur og kultur. Ruterne har veludviklede stier samt hytter og faciliteter af høj standard, der sørger for en tilgængelig oplevelse i særklasse. Nogle af ruterne bliver mere og mere befolkede i højsæsonen. Ved at udvide netværket af Great Walks kan vi imødekomme den stigende interesse for vandremuligheder i verdensklasse, der er blandt newzealændere og udlændinge,” siger Lou Sanson, der er Director General i Department of Conservation.

Måske det er med at skynde sig ud på en eller flere af de tre ’nye’ stier, inden de pludselig rammer den brede offentligheds interesse.

Læs mere om New Zealands Great Walks

Foto: Ooriya Ron / www.iStockphoto.com

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind