Du er her:
  • Nyheder
  • 3 nye guider til Europas oversete vandreruter

3 nye guider til Europas oversete vandreruter


Vil du prøve kræfter med en vandrerute, ikke mange har gået tidligere? Men vil du samtidig gerne have en komplet guide til, hvordan du planlægger og vandrer ruten? Kig nærmere her.

Engelske Cicerone specialiserer sig i guider til primært vandreruter, men også andre udendørseventyr, og de har netop smidt tre nye guider på gaden.

De tre guider har det til fælles, at de ikke beskriver velbetrådte stier, som din nabo sikkert også har hørt om eller måske endda vandret – de beskriver derimod fine ruter, som de færreste danskere kender.

Tag for eksempel The Andalucian Coast to Coast Walk - From the Mediterranean to the Atlantic through the Baetic Mountains, der beskriver en vandrerute, om I løbet af 21 etaper bringer én 440 kilometer gennem Andaluciens bjerge og langs kyststrækninger i et område spækket med spændende historie og kultur. Du kan tilmed vandre ruten gennem hele efteråret og vinteren, da klimaet er skønt. Sommermånederne bliver dog for varme. Læs mere om bogen 


The Southern Upland Way - Scotland's Coast to Coast Trail beskriver en rute, der frister en tilværelse i skyggen af britiske klassikere som Englands Coast to Coast-rute og Skotlands West Highland Way, men her er tale om en af Skotlands forrygende vandrestier, der i løbet af 347 kilometer snor sig gennem skønne landskaber med en rig historie. Det tager de fleste omtrent 14 dage at vandre hele ruten. Læs mere om bogen

En tredje bog, der er værd at kigge på, er The GR5 Trail: Benelux and Lorraine - The North Sea to Schirmeck in the Vosges Mountains. Guidebogen beskriver en strækning på 1000 kilometer, som udgør den nordlige del af GR5, der snor sig hele vejen fra den hollandske kyst til Middelhavet. Strækningen her går gennem Holland, Belgien, Luxemborg og ind i Frankrig med alt hvad der hører til af foranderlige landskaber og skiftende kultur. Læs mere om bogen

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind