Du er her:

3 ukendte vandrestier


Leder du efter en vandretur ud over det sædvanlige? En tur, der byder på store oplevelser, men som de færreste har hørt om?

Der kommer hele tiden nye forrygende vandreruter til verden over, og der findes vandreruter, der af den ene grund eller den anden formår at forblive ukendte blandt den brede skare af vandrere.

Vi har gravet tre spændende ruter frem fra gemmerne.

  1. Australiens Larapinta Trail er en 223 kilometer lang outback-oplevelse, som ender i Alice Springs i landets røde hjerte. Stien går gennem West MacDonnell Ranges National Park med dens høje klipper, vidtstrakte sletter og udtørrede flodsenge. Herude er jorden og klipperne ofte røde, sletterne grønne og gule og himlen for det meste blå. Ruten er inddelt i 12 etaper med gode faciliteter. Den bedste årstid er mellem april og august.
    Læs mere på www.larapintatrail.com.au

  2. The Great Eastern Trail i USA lever en tilværelse i stort set permanent skygge af klassikere som Appalachian Trail og Pacific Crest Trail. Stien er da også stadig under udvikling og langt fra så veludviklet som sine storebrødre; der er stadig sektioner, hvor man selv må finde vej og ender på små asfalterede veje og stier. Men den 2.575 kilometer lange sti, der går gennem ni stater i det østlige USA, fra Alabama i syd til New York i nord, byder på en oplevelse, hvor man ikke går i andres fodspor, men skaber sit eget eventyr. Læs mere på www.greateasterntrail.net

  3. Sinai Trail er Egyptens første langdistancevandreture. I løbet af 42 dage og 550 kilometer snor rundturen sig gennem Sinai-halvøens episke ørkener og giver et indblik i et ikonisk vildnis, der trækker historiske tråde tilbage til bibelske tider – og endnu længere tilbage. Stien er resultatet af et samarbejde mellem otte forskellige beduinstammer og er garant for et uforglemmeligt eventyr. Læs mere på www.sinaitrail.org

Foto: Stanislav Hubkin / www.iStockphoto.com

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind