Du er her:
  • Nyheder
  • Få råd fra 2500 rejseeksperter i weekenden

Få råd fra 2500 rejseeksperter i weekenden


Annonce. På Skandinaviens største feriemesse – Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning 20-22. februar – kan du møde rekord stort antal rejsebureauer med rejser til hver eneste krog på vores klode. Ligegyldigt om det er charterrejser til Sydeuropa, drømmerejser til Afrika, luksus krydstogt i Caribien eller busrejsen til Tyskland, så finder du alt – og temmelig sikkert - lidt mere på Ferie for Alle.

Mere end 2500 af landets bedste rejseeksperter står klar på standene for at give dig at personlig rådgivning om din drømmerejse. Der er desuden uddybende inspiration og information at hente gennem de mere end 120 rejseforedrag udstillerne holder i Ferie for Alles 8 foredragslokaler. Der bydes blandt andet på en snak om oplevelser i Argentina, Bali, Canada, Dansk Vestindien, Ecuador, Florida osv.

Fristelser-i-moerketFeriefristelser i mørket på Ferie for Alle

Igen i år vil over 1.000 udstillere på Ferie for Alle friste med verdensomspændende oplevelser og ferietilbud til de tusindvis af gæster, der slår vejen forbi MCH Messecenter Herning i weekenden. Her lokker et fuldt booket charterområde, en levende og mangfoldig campingudstilling og ikke mindst messenyheden Ferie for alle in the Dark.

Barometeret står på hygge, når Ferie for Alle in the Dark slår dørene op som årets store nyhed i den runde hal, Hal B. Med dæmpet lys vil aftenstemningen hurtigt indfinde sig, og duften af snobrød over bål blandet med lyden af bølgebrus vil lokke oplevelseshungrende feriegæster til, når campingentusiaster og friluftsfolk viser mangfoldigheden frem.

Hele-verden-rundtVerden rundt på 3 dage

Rejsebureauer, charterselskaber og nationale turistbureauer står i kø for at opfylde danskernes feriedrømme. To store messehaller er dedikeret til udlandsdrømmene, og inden for murene venter hundredvis af udstillere og destinationer fra et væld af lande verden over. De besøgende kan både gå på jagt blandt de mange specialbureauer, som sender danskerne ud til alle verdens kroge, og hos de nationale turistbureauer, hvor man kan komme endnu tættere på kultur, seværdigheder og oplevelser fra rejsemål som Indien, Indonesien, Malaysia, Thailand og Cuba.

De nære europæiske rejsemål er også godt repræsenteret – i år med Tysk Turistinformation DZT i spidsen. De er officiel partner på Ferie for Alle 2015. Tyrkiet, Spanien og Grækenland, danskerne fortrukne middelhavs rejsemål, er sammen med alle de store charterbureauer, klar til at fremvise alle de sydlige herligheder.

Se alt og køb billet på www.ferieforalle.dk

Andre spændende artikler


Sammen i vildmarken

Sammen i vildmarken

Nyeste letvægtere fra USA: Telt fra 450 gram

Nyeste letvægtere fra USA: Telt fra 450 gram

Opråb til klatrere

Opråb til klatrere

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind