Du er her:
  • Nyheder
  • Klassisk fjeldbog genudgives

Klassisk fjeldbog genudgives


Siden journalisten og tv-værten Reimer Bo Christensen i 1999 udgav sin bog Min Bænk i Abisko, er den blevet en vaskeægte klassiker, der har inspireret mange til at træde deres første par vandresko i Laplands fjelde.

Nu genudgiver Reimer Bo sin bog i en opdateret e-bogsversion med et helt nyt forord. Det er en bog om almindelige menneskers oplevelser i de svenske fjelde. Uden mobil, wifi og Facebook. Men med telt, sovepose og mad på ryggen. En indre rejse i vildmarken nord for polarcirklen.

Reimer Bo Christensen har vandret i Lapland siden starten af halvfemserne og altid sammen med sine børn, som får lov at debutere, når de er fyldt 5 år. Bogen filosoferer over vandringen og midnatssolen, som betyder, at det er lyst døgnet rundt i de uger, der vandres. Der gives tips til udstyr og ruter, og i dagbogsoptegnelser videregives faderens og datterens oplevelser.

Reimer Bo Christensen fortæller, at han stadig får masser af kommentarer fra andre fjeldvandrere, der har læst hans bog: 
"En ældre mand kom hen til mig på Kebnekaise Fjeldstation, bøjede sig ind over mig og sagde: ’Tak for bogen. Den handler om mig og min datter.’ Og sådan har jeg hørt det flere gange siden. Folk læser deres eget fjeldliv og historie ind i bogen. Og det er jeg ganske stolt af,” fortæller Reimer Bo Christensen om baggrunden for at genudgive fortællingen om hans møde med Laplands store fjelde.

Andre spændende artikler


Verdensklasse: Trekking til toppen af Toubkal i Atlasbjergene

Verdensklasse: Trekking til toppen af Toubkal i Atlasbjergene

Weekendtur Røsnæs rundt

Weekendtur Røsnæs rundt

Fjeldski for begyndere

Fjeldski for begyndere

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind