Du er her:
  • Nyheder
  • Rejser med Karen og Dino i vildmarken

Rejser med Karen og Dino i vildmarken

Ny bog af Erik B. Jørgensen


Rejserivildmarken
I dag udkommer Erik B. Jørgensens nye bog; Rejser med Karen og Dino i vildmarken, som er mere og andet end blot en rejsebog; det er også en guide til eventyrlystne fædre (eller mødre), der har lyst til større oplevelser end Randers Regnskov.

En guide med alt fra gode råd om gear til forslag til at imødegå krisesituationer. Bogen er skrevet med humor og indsigt - ikke mindst selvindsigt – og er rigt illustreret med fotos. Der er desuden masser af QR-koder, om linker til filmklip fra turene.

Forlaget skriver:

Karen var tre år gammel, da hendes far for første gang tog hende med på en 45 dage lang ekspedition i vildmarken. Hendes far, Erik B. Jørgensen, er tidligere jægersoldet. Og så er han eventyrer og helt på tryg grund, når han begiver sig ud i naturen. Derfor er der sjældent noget, der kommer bag på ham, når han er afsted.

Alligevel blev han overrasket på denne tur. Det kom bag på ham, at Karen klarede strabadserne fantastisk, at hun ikke savnede sin mor, og at hun mest brokkede sig over, at der ikke var slik, eller at hunden Dinos oppakning var lettere end hendes egen.

Det var ikke svært at have et barn med på eventyr.

Siden er det blevet til en række små og store ture, og Rejser med Dino og Karen i vildmarken er en bog om at rejse med børn, om at begive sig ud midt i naturen og om, at rejser kan være korte eller lange og nogle gange bare behøver at gå ud i den nærmeste skov. Eventyret ligger lige om hjørnet. Og så er det en bog om, hvordan man kommer tæt på sine børn ved at dele sig selv og det, man brænder for, med dem.

Rejser med Karen og Dino i vildmarken af Erik B. Jørgensen. Gyldendal. 224 sider. 299,95 kr.

Skrevet af: Tore Grønne
Den 27. feb 2018
Senest opdateret den 12. mar 2021
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind