Du er her:

Hyggecykling i Goa

Cykelspor mellem palmelunde


Goa er meget mere end dets ry, og tager du cyklen ved hornene og triller væk fra hovedvejene, er der masser af muligheder for at udforske små stier, der kringler sig ind og ud mellem traditionelle, søvnige fiskerlandsbyer og fredsommelige palmelunde. Der er farverige markeder, historiske byer fra portugisernes tid, og der er sandstrande og vande, der lokker efter en dag i sadlen. Og så er der selvfølgelig maden…

Stien er ikke længere andet end stribe sand, der kringler sig ind mellem palmerne, der svajer blidt i brisen fra havet gemt bag alt det lysegrønne. Vi ved ikke helt, hvor vi er, eller hvor den sandede sti fører hen, men det betyder ikke det mindste. Tempoet er blevet reduceret, og der vi har masser af tid til at nå frem.

I en skyggefuld lysning ligger et lille stenhus omgivet af fiskenet og store bunker af kokosnødder, og et par grise grynter en smule fortørnet, som de får fart under fødderne, da vi kommer trillende.

Længere nede af stien smiler en tandløs fisker iklædt et spraglet lændeklæde bredt og vinker, et par køer blokerer stien og tvinger os til at trække forbi, og så – pludselig – cykler vi op til en mur, hvor der med store bogstaver står ’German Bakery’.

I Goa er der ikke langt fra de små sier, der synes at ligge milevidt fra badende backpackere og små strandrestauranter, til man med ét er fluks tilbage til det hele.

Der er sjældent langt fra, man mutters alene ruller af sted opslugt af egne tanker og idylliske palmelunde, til man kan sætte sig til rette og vælge fra menu med friskfanget fisk, indiske delikatesser, milkshakes og nypresset juice. Det ene øjeblik føler man sig langt ude i troperne, og det næste øjeblik dykker ned i Goas overflod.

Helt ærligt, Goa, er det ikke bare legeplads for blegfede pakketurister, fordrukne englændere og backpackere, der leger hippier for en måned eller to?

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind