Turcykling

Er du vild med turcykling? På denne side finder du inspiration til din næste cykeltur. Du kan læse masser af artikler om cykling fra magasinet Opdag Verden. DDu finder test af udstyr og masser af gode råd og tips til din næste cykeltur. Få svar på dine spørgsmål om cykling, turcykling og udstyr. Opdag Verden er en medlemsklub som udspringer af magasinet Opdag Verden. Klubben tilbyder bla. cykelture, kurser i friluftsliv, og andre medlemsaktiviteter.

 

Ny mountainbikerute gennem Israel

Israel Bike TrailIsrael Bike Trail er et landsdækkende projekt, der med tiden kommer til at skabe en kontinuerlig mountainbike-rute, der krydser landet på langs – fra sneen på Mt. Hermon i nord til Eilat i syd.

Cyklister, der kører hele ruten, oplever de vigtigste nationale seværdigheder og krydser landets mest storslåede landskaber, mens de kommer tæt på Israels mangfoldige kultur.

Ruten overlapper tidligere karavaneveje og knytter på den måde nogle af de gamle, hellige værdier for de tre monoteistiske religioner sammen. Den passerer forbi stenruinerne, hvor vores forfædre levede, til betontårne i storbyen og giver på den måde en oplevelse af tusinder af års historie og hundreder af millioner års geologi.

De forskellige afsnit af ruten er tilrettelagt, så man hver dag kommer til et sted med sovefaciliteter og vand. Indtil videre er 300 kilometer af den planlagte rute parat til brug; den forbinder Ramon-krateret og Eilat. Den strækning kan gennemføres på en lille uges tid gennem spektakulære ørkenlandskaber.

Læs mere om Israel Bike Trail, rutens etaper og find tips til cyklister på www.ibt.org.il

 

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Tirsdag, 13 Marts 2018, opdateret 13 Marts 2018, læsninger: 723

Log ind

Log ind

Cron Job Starts