tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Vandring og cykling i Slovenien | Cykling Vandring | Opdag Verden

Vandring og cykling i Slovenien

Forside SIBH 04

Er du til vandreferie eller cykelferie? Eller måske begge dele? Så tag med Topas Travel på den her kombinerede vandre- og cykeltur til de Julianske Alper i Slovenien, hvor du i løbet af turen dagligt kan vælge, om du ønsker at nyde de smukke landskaber fra vandrestierne eller fra cykelsadlen. Basen for de otte dage er et hyggeligt, familiedrevet hotel i en idyllisk landsby nær Gletsjersøen Bohinsko Jezero, der ligger i Triglav Nationalpark.

Man kan se landets højeste bjerg, Mt. Triglav på 2864 meter, fra hotellet. Landskabet, man oplever på turen, er domineret af bjerge, skove, mindre landbrug med små velpassede marker, søer, brusende floder og små landsbyer langs landevejene. Området er rigeligt forsynet med gode vandrestier og smukke udsigter til forrevne bjergtoppe.

For de cykelglade venter der også masser af flotte udsigter samt nogle fantastiske og til tider udfordrende cykelture ad landevejene i Bohinjs alsidige terræn. Der ligger flere desuden små caféer ved søen, hvor man kan hygge sig om aftenen, og der er indlagt en ’fridag’, hvor man eventuelt kan kaste dig ud i mountainbike eller kajak, white water-kajak.

Læs mere på www.topas.dk

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Onsdag, 08 Marts 2017, opdateret 31 Januar 2017, læsninger: 6803

Log ind

Log ind