tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Grupper - Opdag Verden
 • Kursus i vinter friluftsliv og vandring - Sydsverige (969)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i vinter friluftsliv og vandring - Sydsverige (969). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk...
 • Vandring i Mols Bjerge (985)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Mols Bjerge (985). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Camønoen - Dark Sky event (1006)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Camønoen - Dark Sky event (1006). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Kursus i vinter friluftsliv og vandring - Sydsverige (970)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i vinter friluftsliv og vandring - Sydsverige (970). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk...
 • Vandring på Söderåsen (997)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Söderåsen (997). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Toscana (967)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Toscana (967). Her kan du koordinere transport og evt. deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Gribskov (991)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Gribskov (991). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Nationalpark Vadehavet (988)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Nationalpark Vadehavet (988). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Mols Bjerge (984)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Mols Bjerge (982). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Havkajak i Kroatien (1005)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Havkajak i Kroatien (1005). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i alperne – Østrig hytte til hytte (965)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Alperne - Østrig hytte til hytte (965). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Kursus i friluftsliv og vandring – Nordsjælland (978)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i friluftsliv og vandring - Nordsjælland (978). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Kursus i friluftsliv og vandring – Midtjylland (974)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i friluftsliv og vandring - Midtjylland (974). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring rundt om Raslången (981)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring rundt om Raslången (981). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Isle of Skye (1003)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Isle of Skye (1003). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Thy Nationalpark (994)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Thy Nationalpark (994). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i alperne – Østrig hytte til hytte (964)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Alperne - Østrig hytte til hytte (964). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Gribskov (990)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Gribskov (990). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Jotunheimen (1002)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Jotunheimen (1002). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Kursus i friluftsliv og vandring – Nordsjælland (977)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i friluftsliv og vandring - Nordsjælland (977). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.

Log ind