Du er her:

Anders Bjarnason Jensen


Anders begyndte at lede ture i 2006, og før det organiserede han sine egne ture; primært på Island, hvor han kommer fra. 

Han er familiefar, underviser i biologi og idræt på Høje Taastrup Gymnasium, har været sergent i to år og har undervist i førstehjælp af flere omgange. Derudover nyder han hele tiden at lære af deltagere på ture - og elsker også at lære fra sig.

Hans motivation for at være turleder ligger først og fremmest i glæden ved at planlægge og være afsted på turen; men også det sociale element ved at være afsted sammen med en masse interessante mennesker. Han efterstræber den gode stemning på turen, uanset om det er en weekendtur eller på længere fjeldvandring, bl.a. ved at være klar på at tilpasse turen efter sine deltagere.

Anders leder bl.a. Gå-med-ture og weekendture til f.eks. Søderåsen og Camønoen, men brænder også for de længere ture ud i Grønland og Islands ødemarker.

Vær ikke overrasket, hvis du møder Anders med at stort kamera rundt om halsen. De gode billeder deler han her på hjemmesiden i tursgruppen Mødested, så alle kan hente og nyde billederne. 


GÅ-MED på Grejsdalsstien - Vejle

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR GENNEM GREJSDALEN

Vandreturen fra Jelling til Vejle går gennem noget af det flotteste og mest idylliske natur Danmark har at byde på. Ådalens høje skrænter danner, sammen med Brandbjerg Sønderskov, rammen for alle tiders dagstur i naturen, med mulighed for kulturelle indslag både ved start og slut.

 

Medlemspris: Kr. 0
Pris: Kr. 25

GÅ-MED i Nordsjælland - Gribskov

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR I GRIBSKOV I NORDSJÆLLAND

Vi går fra Kagerup station direkte ind i skoven og følger fortrinsvis stierne i rundt i skoven. Frokost holder vi ved Esrum Sø, hvor der vil være mulighed for at få drikkevand tæt ved.

 

Medlemspris: Kr. 0
Pris: Kr. 25

Log ind