Du er her:

Karina Meistrup


2019 05 12 09.32.14Karina har mange rejser i bagagen, og er bidt af en gal vandrestøvle. Det er lige meget hvor på kontinentet turen går hen, så venter der altid et nyt eventyr for Karina. Det er især den storslåede natur, som trækker mest, når en ny destination skal vælges. Hun er født og opvokset på Djurslands, men har blandt andet boet i Skotland også. Lige nu er det blandt gæs og græs ude på det sydlige Amager.
Karina har en lidt speciel kombination af uddannelser bag sig; syerske, dyrepasser og senest friluftsvejleder. Især de to sidste uddannelse kommer i spil, når Karina er ude på tur, og du kan ofte finde en kikkert om halsen på hende, klar til at kigge efter de fantastiske dyr omkring os. Vi glæder os til at få Karinas begejstring og engagement med ud på turene i bl.a. Østrig, Danmark og Sverige


GÅ-MED på Grejsdalsstien - Vejle

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR GENNEM GREJSDALEN

Vandreturen fra Jelling til Vejle går gennem noget af det flotteste og mest idylliske natur Danmark har at byde på. Ådalens høje skrænter danner, sammen med Brandbjerg Sønderskov, rammen for alle tiders dagstur i naturen, med mulighed for kulturelle indslag både ved start og slut.

 

Medlemspris: Kr. 0
Pris: Kr. 25

GÅ-MED i Nordsjælland - Gribskov

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR I GRIBSKOV I NORDSJÆLLAND

Vi går fra Kagerup station direkte ind i skoven og følger fortrinsvis stierne i rundt i skoven. Frokost holder vi ved Esrum Sø, hvor der vil være mulighed for at få drikkevand tæt ved.

 

Medlemspris: Kr. 0
Pris: Kr. 25

Log ind