Du er her:

Selina Krogh Tuxen


Friluftsliv, og især vandring, er Selinas helt store passion. Når hun holder ferie er det ofte med rygsæk, telt og kogegrej som faste følgesvende. 

Hun nyder de simple weekendture i naturen omkring København, hvor hun bor, men er i høj grad også til mere udfordrende ture i bjergrigt terræn og har vandret i bl.a. Grønland, Norge, Rumænien, Spanien Nepal, Marokko og 3 måneder på Pacific Crest Trail i USA

Det er primært enkeltheden – det simple liv – der fascinerer, og hun nyder at dele oplevelserne med andre. Den fællesskabsfølelse, der ofte opstår i en gruppe især på lidt længere ture, er helt speciel.  

Selina har tidligere sejlet, roet havkajak og dykket - og er sprunget ud som vinterbader.


GÅ-MED på Grejsdalsstien - Vejle

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR GENNEM GREJSDALEN

Vandreturen fra Jelling til Vejle går gennem noget af det flotteste og mest idylliske natur Danmark har at byde på. Ådalens høje skrænter danner, sammen med Brandbjerg Sønderskov, rammen for alle tiders dagstur i naturen, med mulighed for kulturelle indslag både ved start og slut.

 

Medlemspris: Kr. 0
Pris: Kr. 25

GÅ-MED i Nordsjælland - Gribskov

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR I GRIBSKOV I NORDSJÆLLAND

Vi går fra Kagerup station direkte ind i skoven og følger fortrinsvis stierne i rundt i skoven. Frokost holder vi ved Esrum Sø, hvor der vil være mulighed for at få drikkevand tæt ved.

 

Medlemspris: Kr. 0
Pris: Kr. 25

Log ind