Du er her:

Søren Gudmann


Søren stiftede bekendtskab med friluftslivet som spejder i drengeårene og har senere dyrket det i både ekstreme og mere komfortable former.

Han boede 13 år i Norge og dyrkede først mest skiløb, men begyndte at klatre med en drøm at nå toppen af Mt Everest. Det lykkedes i 2005, hvor han også blev den første dansker til at bestige The Seven Summits; det højeste bjerg på hvert af klodens syv kontinenter.

Passionen for bjergene har bragt ham på toppen af en lang række bjerge, herunder yderligere to 8000’ere. Sideløbende er det blevet til masser af skiture; langrend, telemark, alpint og randone.  

Søren har erfaring som turleder fra Den Norske Turistforening i de fleste norske fjeldområder og  har arbejdet på rejsebureauer med trekking og bestigningsture ude i verden.

I Danmark bliver det til vandre- og kajakture, hvor han sætter pris på god mad og hygge omkring bålet efter dagens strabadser.  


GÅ-MED på Grejsdalsstien - Vejle

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR GENNEM GREJSDALEN

Vandreturen fra Jelling til Vejle går gennem noget af det flotteste og mest idylliske natur Danmark har at byde på. Ådalens høje skrænter danner, sammen med Brandbjerg Sønderskov, rammen for alle tiders dagstur i naturen, med mulighed for kulturelle indslag både ved start og slut.

 

Medlemspris: Kr. 0
Pris: Kr. 25

GÅ-MED i Nordsjælland - Gribskov

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR I GRIBSKOV I NORDSJÆLLAND

Vi går fra Kagerup station direkte ind i skoven og følger fortrinsvis stierne i rundt i skoven. Frokost holder vi ved Esrum Sø, hvor der vil være mulighed for at få drikkevand tæt ved.

 

Medlemspris: Kr. 0
Pris: Kr. 25

Log ind