Du er her:

Trine Eliasen


Friluftsliv og eventyr har altid været en stor del af Trines liv og med en sproglig bacheloruddannelse i rygsækken er hun klædt godt på til at begå sig rundt om i verden. 

Med 18 år på bagen som aktiv spejder, er hun også trænet til at begå sig i naturen døgnet rundt, året rundt.

Som outdoorinstruktør og leder har Trine undervist unge mennesker i friluftslivets praktiske færdigheder og lærer nu fra sig på Opdag Verdens kurser og danske vandreture.

Hun nyder at rådgive nye frilufts- og outdoorentusiaster i anvendelse af udstyr og grej er en erfaren langdistancevandrer og har senest vandret 110 km på Kungsleden i Lapland.

Hun brænder for at vandre med oppakningen i rygsækken, hvor telt- og bivuakovernatninger undervejs på turene i Danmark, Skandinavien og Europa er en del af oplevelsen. 


GÅ-MED på Grejsdalsstien - Vejle

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR GENNEM GREJSDALEN

Vandreturen fra Jelling til Vejle går gennem noget af det flotteste og mest idylliske natur Danmark har at byde på. Ådalens høje skrænter danner, sammen med Brandbjerg Sønderskov, rammen for alle tiders dagstur i naturen, med mulighed for kulturelle indslag både ved start og slut.

 

Medlemspris: Kr. 0
Pris: Kr. 25

GÅ-MED i Nordsjælland - Gribskov

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR I GRIBSKOV I NORDSJÆLLAND

Vi går fra Kagerup station direkte ind i skoven og følger fortrinsvis stierne i rundt i skoven. Frokost holder vi ved Esrum Sø, hvor der vil være mulighed for at få drikkevand tæt ved.

 

Medlemspris: Kr. 0
Pris: Kr. 25

Log ind