Du er her:

GÅ-MED i Marselisborg skov - Århus

gaa med

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR I MARSELISBORG SKOVEN

Vi går fra parkeringspladsen lige vest for lystbådehavnen og ned gennem Marselisborg Dyrehave mod Moesgaard, hvor vi spiser frokost, og der er mulighed for at få drikkevand. Vi fortsætter lidt sydover mod Mariendal, hvorefter vi går tilbage til Tangkrogen. Følger vi havet først, går vi tilbage inde i skoven.

Marselisborgskovene lige syd for Århus er et flot skovbælte med tæt bøgeskov og stejle skrænter ud mod havet. Enkelte steder står flere hundrede år gamle bevaringsværdige bøge. Der er få skove i Danmark, hvor du får så kuperet terræn med dybe slugter og stejle skrænter at gå på tur i.

Start: Kl. 11 ved Tangkrogen parkeringsplads

Slut: Kl. ca. 16 ved Tangkrogen parkeringsplads

Distance: Ca. 15 km

Pris: Gratis for medlemmer. Ikke medlemmer betaler kr. 25.

Mangler du lige dét, der skal til for at komme ud med rygsækkene, få prøvet de nye vandrestøvler af eller bare nogle ligesindede at gå sammen med, så duk op til en gå med-tur, hvor du også kan møde med nogle af dem, du har været – eller skal – på tur med.

Sammen går vi korte dagsture i naturskønne områder tæt på de større byer. Én eller flere af Opdag Verdens turledere leder turen og er undervejs klar til at komme med gode råd, til alt lige fra hvordan du pakker og spænder din rygsæk bedst muligt, til hvilke ture der kunne være interessante for dig at gå med på i øvrigt.

Gå med og få gået vandrestøvlerne til, rygsækken spændt rigtigt og mød alle de andre Opdag Verden-læsere, der også brænder for at komme ud i naturen.Detaljer

Startdato 01-01-1999
Slutdato 01-01-1999
Ledig plads 50
Pris pr. person Kr. 25
Garanteret afrejse Nej
Sted Tangkrogen v. Århus

Find vej til arrangementet

Log ind