Du er her:

GÅ-MED I JÆGERSBORG HEGN - KØBENHAVN

gaa med

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR I JÆGERSBORG HEGN NORD FOR KØBENHAVN 

Vi går fra Skodsborg station direkte ind i skoven og følger fortrinsvis stierne i rundt i skoven. Undervejs krydser vi Mølleåen, og vi spiser frokost ved Raadvad, hvor der er mulighed for at få drikkevand tæt ved.

Jægersborg Hegn er særligt udvalgt som en skov, hvor dyr og planter har den bedst mulige trivsel. Træerne får lov til at så sig selv, og skoven er flere steder meget tæt – her er en særlig ro på grund af de store gamle lærke-, ege- og bøgetræer. Vi går blandt ynglende duehøge og kødædende planter, og på den rette årstid er her også mosebølle- og tranebær.

Start: Kl. 11 ved Skodsborg station

Slut: Kl. ca. 16 ved Skodsborg station

Distance: Ca. 15 km

Pris: Gratis for medlemmer. Ikke-medlemmer betaler kr. 25.

Mangler du lige dét, der skal til for at komme ud med rygsækkene, få prøvet de nye vandrestøvler af eller bare nogle ligesindede at gå sammen med, så duk op til en gå med-tur, hvor du også kan møde med nogle af dem, du har været – eller skal – på tur med.

Sammen går vi korte dagsture i naturskønne områder tæt på de større byer. Én eller flere af Opdag Verdens turledere leder turen og er undervejs klar til at komme med gode råd, til alt lige fra hvordan du pakker og spænder din rygsæk bedst muligt, til hvilke ture der kunne være interessante for dig at gå med på i øvrigt.

Gå med og få gået vandrestøvlerne til, rygsækken spændt rigtigt og mød alle de andre Opdag Verden-læsere, der også brænder for at komme ud i naturen.Event Startdato Sted Pris pr. person Ledig plads TILMELDING
GÅ-MED i Jægersborg Hegn - København (1200) 11-09-2022 Skodsborg Station Kr. 25 20
  • Find vej til arrangementet

    Log ind