Du er her:

GÅ-MED ved Himmelbjerget - Silkeborg

gaa med

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR FRA RY TIL HIMMELBJERGET

Vandreturen fra Ry til Himmelbjerget fører os gennem noget af Danmarks mest kendte natur. Variationen og højderne er i særklasse. Vi vandrer helt til toppen og nyder udsigten under frokosten, inden vi går nedad tilbage mod Ry.

Området omkring Himmelbjerget er kuperet og byder på udsigter udover bakkerne, søerne og naturligvis til 'bjerget. Fra den 147 meter høje top er der en perfekt frokostudsigt, som vi nyder, inden vi vandrer retur. Vi kommer altså til at gå lidt op og ned, og på forskelligt underlag, så brug f.eks. denne tur til at teste de nye vandrestave.

Start: Kl. 11 ved Ry station

Slut: Kl. ca. 16 ved Ry station

Distance: Ca. 15 km

Pris: Gratis for medlemmer. Ikke-medlemmer betaler kr. 25.

Mangler du lige dét, der skal til for at komme ud med rygsækkene, få prøvet de nye vandrestøvler af eller bare nogle ligesindede at gå sammen med, så duk op til en gå med-tur, hvor du også kan møde med nogle af dem, du har været – eller skal – på tur med.

Sammen går vi korte dagsture i naturskønne områder tæt på de større byer. Én eller flere af Opdag Verdens turledere leder turen og er undervejs klar til at komme med gode råd, til alt lige fra hvordan du pakker og spænder din rygsæk bedst muligt, til hvilke ture der kunne være interessante for dig at gå med på i øvrigt.

Gå med og få gået vandrestøvlerne til, rygsækken spændt rigtigt og mød alle de andre Opdag Verden-læsere, der også brænder for at komme ud i naturen.Event Startdato Sted Pris pr. person Ledig plads TILMELDING
GÅ-MED ved Himmelbjerget - Silkeborg (1191) 11-09-2022 Ry station Kr. 25 45
  • Find vej til arrangementet

    Log ind