Du er her:

GÅ-MED på Grejsdalsstien - Vejle

gaa med

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR GENNEM GREJSDALEN

Vandreturen fra Jelling til Vejle går gennem noget af det flotteste og mest idylliske natur Danmark har at byde på. Ådalens høje skrænter danner, sammen med Brandbjerg Sønderskov, rammen for alle tiders dagstur i naturen, med mulighed for kulturelle indslag både ved start og slut.

Området omkring ådalen er kuperet og byder på intime små stier med store udsigter. Her kan du blandt andet stifte bekendtskab med nogle af Danmarks få vilde avnbøg, og få sat fod på en lille del af Hærvejen. Et par gode vandrestøvler, eller sko, er en god idé til denne dagstur gennem skov og ådal. Vi glæder os til at tage dig med på denne nye danske vandreklassiker.

Start: Kl. 10.30 ved Jelling station

Slut: Kl. senest 16 i Vejle by (passer med toget tilbage til Jelling station)

Distance: Ca. 15 km

Pris: Gratis for medlemmer. Ikke medlemmer betaler kr. 25.

Mangler du lige dét, der skal til for at komme ud med rygsækkene, få prøvet de nye vandrestøvler af eller bare nogle ligesindede at gå sammen med, så duk op til en gå med-tur, hvor du også kan møde med nogle af dem, du har været – eller skal – på tur med.

Sammen går vi korte dagsture i naturskønne områder tæt på de større byer. Én eller flere af Opdag Verdens turledere leder turen og er undervejs klar til at komme med gode råd, til alt lige fra hvordan du pakker og spænder din rygsæk bedst muligt, til hvilke ture der kunne være interessante for dig at gå med på i øvrigt.

Gå med og få gået vandrestøvlerne til, rygsækken spændt rigtigt og mød alle de andre Opdag Verden-læsere, der også brænder for at komme ud i naturen.


Event Startdato Slutdato Sted Pris pr. person Ledig plads TILMELDING
GÅ-MED på Grejsdalsstien - Vejle (1192) 02-10-2022 02-10-2022 Jelling station Kr. 25 42
  • Find vej til arrangementet

    Log ind