Du er her:

GÅ-MED i Nordsjælland - Gribskov (1196)

gaa med

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR I GRIBSKOV I NORDSJÆLLAND

Søndag den 19. juni 2022

Vi går fra Kagerup station direkte ind i skoven og følger fortrinsvis stierne i rundt i skoven. Frokost holder vi ved Esrum Sø, hvor der vil være mulighed for at få drikkevand tæt ved.

Gribskov er varieret og bugner af historiske natur- og kulturområder. Her går vi blandt jættestuer, grundlovshistorie, ynglende fiskeørne og Danmarks største bestand af vildtlevende dådyr. Skoven er en fantastisk blanding af løv- og nåleskov som giver flot lys og mulighed for både bær og svampe når årstiden er til det.

Start: Kl. 11 ved Kagerup station
Slut: Kl. ca. 16 ved Kagerup station

Distance: Ca. 15 km

Pris: Gratis for medlemmer. Ikke medlemmer betaler kr. 25.

Mangler du lige det der gør det nemt at komme ud med rygsækken, prøve de nye vandrestøvler eller bare nogle ligesindede at gå sammen med? Måske vil du gerne gå en tur med nogle af dem du skal, eller har været, på tur sammen med.

Så tag på gå med tur med Opdag Verden. Vi går korte dagsture sammen i nogle af de mange naturskønne områder tæt på de større byer. En eller flere af Opdag Verdens turledere vil lede turen og være klar til at komme med gode råd undervejs. Lige fra hvordan du pakker og spænder din rygsæk bedst muligt til hvilke ture der kunne være interessante for dig at gå med på i øvrigt.

Gå med og få gået vandrestøvlerne til, rygsækken spændt rigtigt og mød alle de andre Opdag Verden læsere der også brænder for at komme ud i naturen.Detaljer

Startdato 19-06-2022
Slutdato 19-06-2022
Ledig plads 36
Pris pr. person Kr. 25
Garanteret afrejse Nej
Sted Kagerup station

Find vej til arrangementet

Log ind