Du er her:

GÅ-MED i Nordjylland - Rold Skov (1183)

gaa med

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR I ROLD SKOV I NORDJYLLAND

Søndag den 19. juni 2022

Vi går fra Skørping station direkte ind i skoven og følger fortrinsvis stierne rundt i skoven. Rold Skov, som er Danmarks største skov og dækker et areal på 80 km² huser bl.a. Nordeuropas mest vandrige kilder.

Turen går igennem de enestående troldeskove, hvor gamle forkrøblede roldbøge nogle steder danner øjer, som siges at have helbredende kraft. Vi holder frokostpause ved en af de mange kilder og gør ellers enkelte kortere stop undervejs.

Start: Kl. 11 ved Skørping Station.
Slut: Kl. 16 ved Skørping Station.

Distance: Ca. 15 km

Pris: Gratis for medlemmer. Ikke-medlemmer betaler kr. 25.

Mangler du lige dét, der skal til for at komme ud med rygsækkene, få prøvet de nye vandrestøvler af eller bare nogle ligesindede at gå sammen med, så duk op til en gå med-tur, hvor du også kan møde med nogle af dem, du har været – eller skal – på tur med.

Sammen går vi korte dagsture i naturskønne områder tæt på de større byer. Én eller flere af Opdag Verdens turledere leder turen og er undervejs klar til at komme med gode råd, til alt lige fra hvordan du pakker og spænder din rygsæk bedst muligt, til hvilke ture der kunne være interessante for dig at gå med på i øvrigt.

Gå med og få gået vandrestøvlerne til, rygsækken spændt rigtigt og mød alle de andre Opdag Verden-læsere, der også brænder for at komme ud i naturen.Detaljer

Startdato 19-06-2022
Slutdato 19-06-2022
Ledig plads 33
Pris pr. person Kr. 25
Garanteret afrejse Nej
Sted Skørping station

Find vej til arrangementet

Log ind