Du er her:

Anders Bjarnason Jensen


Anders begyndte at lede ture i 2006, og før det organiserede han sine egne ture; primært på Island, hvor han kommer fra. 

Han er familiefar, underviser i biologi og idræt på Høje Taastrup Gymnasium, har været sergent i to år og har undervist i førstehjælp af flere omgange. Derudover nyder han hele tiden at lære af deltagere på ture - og elsker også at lære fra sig.

Hans motivation for at være turleder ligger først og fremmest i glæden ved at planlægge og være afsted på turen; men også det sociale element ved at være afsted sammen med en masse interessante mennesker. Han efterstræber den gode stemning på turen, uanset om det er en weekendtur eller på længere fjeldvandring, bl.a. ved at være klar på at tilpasse turen efter sine deltagere.

Anders leder bl.a. Gå-med-ture og weekendture til f.eks. Søderåsen og Camønoen, men brænder også for de længere ture ud i Grønland og Islands ødemarker.

Vær ikke overrasket, hvis du møder Anders med at stort kamera rundt om halsen. De gode billeder deler han her på hjemmesiden i tursgruppen Mødested, så alle kan hente og nyde billederne. 


Vi arbejder på at programsætte nye datoer på denne tur. Lige nu er der ikke datoer på ture, kurser eller medlemsaktiviteter i denne kategori. Hold øje med nyhedsbrevet og få besked når der kommer nye ture.

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind