Du er her:

Karina Meistrup


2019 05 12 09.32.14Karina har mange rejser i bagagen, og er bidt af en gal vandrestøvle. Det er lige meget hvor på kontinentet turen går hen, så venter der altid et nyt eventyr for Karina. Det er især den storslåede natur, som trækker mest, når en ny destination skal vælges. Hun er født og opvokset på Djurslands, men har blandt andet boet i Skotland også. Lige nu er det blandt gæs og græs ude på det sydlige Amager.
Karina har en lidt speciel kombination af uddannelser bag sig; syerske, dyrepasser og senest friluftsvejleder. Især de to sidste uddannelse kommer i spil, når Karina er ude på tur, og du kan ofte finde en kikkert om halsen på hende, klar til at kigge efter de fantastiske dyr omkring os. Vi glæder os til at få Karinas begejstring og engagement med ud på turene i bl.a. Østrig, Danmark og Sverige


Vi arbejder på at programsætte nye datoer på denne tur. Lige nu er der ikke datoer på ture, kurser eller medlemsaktiviteter i denne kategori. Hold øje med nyhedsbrevet og få besked når der kommer nye ture.

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind