Du er her:

Trine Eliasen


Friluftsliv og eventyr har altid været en stor del af Trines liv og med en sproglig bacheloruddannelse i rygsækken er hun klædt godt på til at begå sig rundt om i verden. 

Med 18 år på bagen som aktiv spejder, er hun også trænet til at begå sig i naturen døgnet rundt, året rundt.

Som outdoorinstruktør og leder har Trine undervist unge mennesker i friluftslivets praktiske færdigheder og lærer nu fra sig på Opdag Verdens kurser og danske vandreture.

Hun nyder at rådgive nye frilufts- og outdoorentusiaster i anvendelse af udstyr og grej er en erfaren langdistancevandrer og har senest vandret 110 km på Kungsleden i Lapland.

Hun brænder for at vandre med oppakningen i rygsækken, hvor telt- og bivuakovernatninger undervejs på turene i Danmark, Skandinavien og Europa er en del af oplevelsen. 


Vi arbejder på at programsætte nye datoer på denne tur. Lige nu er der ikke datoer på ture, kurser eller medlemsaktiviteter i denne kategori. Hold øje med nyhedsbrevet og få besked når der kommer nye ture.

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind