Du er her:

Vandring i Nationalpark Vadehavet (1156)


Gratis for FRI PLUS medlemmer

1200px 2

2 dages vandretur i Tøndermarsken med telt og erfaren turleder

Lørdag den 4. juni til søndag den 5. juni 2022

Vadehavet er et af verdens største tidevandsområder, og sammen vandrer vi to dage gennem noget af den vilde og unikke natur der gør Nationalpark Vadehavet så speciel. Du kan glæde dig til helt flade etaper, masser af horisont og et rigt fugleliv at se til undervejs. Vi følger en del af den for nyligt åbede Marsksti, og sover i telt med adgang til toilet og vand.

Selve marskområdet er Danmarks største og interessant for alle naturelskere. Her får du også et ganske særligt lys og er vi heldige med at være det rette sted på det rette tidspunkt, er det også her naturfænomenet 'sort sol' kan opleves.

Startsted: Tønder st., lørdag kl. 9.30.

Slutsted: Tønder st., søndag ca. kl. 15.

Hvem kan deltage: Turen er for alle, der er i almindelig fysisk form og kan bære deres egen rygsæk.

Turniveau: Let. Vi tilbringer hele dagen på flade stræk med gode stier, og holder godt med pauser undervejs.

Overnatningsform: Telt. (Der er dog her mulighed for fast tag over hovedet hvis du vil opgradere din overnatning)

Mad og vand: Det mest oplagte er at lave mad på medbragt kogegrej. Du kan tage en frossen ret med hjemmefra, som tør op undervejs og bare skal varmes sammen med ris eller pasta. Frysetørret mad er en nem løsning. Vand kan tankes undervejs og på lejrpladsen. Vi koordinerer eventuel deling af kogegrej i turens gruppe på ’Mødestedet’, som du automatisk bliver tilmeldt, når du køber turen.

Transport:

Vi anbefaler at koordinere fælles kørsel via gruppen på ’Mødestedet’.

Offentlig transport:
Der går både tog og bus til Tønder station. Du kan fx benytte en kombination af tog og bus fra Aarhus og være fremme på små 3 timer.

Bil: ca. 317 km fra København og 185 km fra Århus. Du kan parkere gratis tæt ved stationen.

Dine omkostninger: Du sørger selv for din mad og transport, men kan få hjælp til begge dele via turens online gruppe på 'Mødestedet' her på Opdag Verdens hjemmeside. Overnatningen på campingplads koster kr. 75 per person (u. DCU kort) plus kr. 30 pr. telt. Vi planlægger turen, informerer dig om alt, hvad du skal vide, og sørger for en dygtig dansk turleder. 

Læs mere om konceptet her

Vejledende dag-til-dag-program:

Dag 1: Ankomst, Tønder station kl. senest 9.30 og afgang mod Højer med bus. Her starter vi ved formidlingsstationen Højer Mølle og vandrer ca. 16 km. på gode, flade stier mod vores overnatningssted. En del af dagens stræk er inde i Nationalpark Vadehavet. Hele dagen er der fine muligheder for at se både havørne, gæs og mange andre fuglearter. Vi kommer vi også helt tæt på grænsen til Tyskland, får kig til havet og passerer Danmarks eneste to byer bygget på diger; Nørremølle og Rudbøl.

Dag 2: Vi starter vandringen mellem kl. 9 og 10. Vi går på naturskønne stier igennem marsken langs grænsen og slutter søndag eftermiddag ca. kl. 15 ved Tønder station.

 

MEDLEMSPRIS KR. 495,-
Gratis for Fri-Plusmedlemmer / 
ikke-MEDLEMMER KR. 695

DU SPARER KR. 200, HVIS DU ER PLUSMEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ. Har du yderligere spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 04-06-2022
Slutdato 05-06-2022
Tilmeldte: 0
Pris pr. person Kr. 695
Kr. 695 16
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind