Du er her:

Kursus i friluftsliv og vandring – Nordsjælland (1141)


kursus i friluftsliv og vandring

grundkursus for begyndere

lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj 2022

To dages kursus med valgfri overnatning

Gør drømmen til virkelighed med et weekendkursus for begyndere i friluftsliv og vandring, hvor du lærer netop dét, du skal kunne for at kunne tage på kortere ture - både på og væk fra stierne.

På kurset bliver du undervist i grundlæggende færdigheder indenfor lejrliv, udstyr, sikker vandring, og hvordan du kommer i gang med at gribe alle de fantastiske muligheder, der er for gode oplevelser udendørs. Vi underviser efter et mål om, at du skal lære det, der skal til, for at opholde dig, vandre og overnatte trygt i det fri.

Kurset ruster dig til at tage på tur med rygsæk og vandrestøvler, enten alene eller med gode friluftskammerater. Vi lærer dig at planlægge kortere ture i forskellige omgivelser, så du kan tage på tur til både kendte og nye steder med overskud.

Vi underviser blandt andet i elementerne:

  • tænde det perfekte bål
  • lave mad på bål og trangia
  • finde vej med kort og kompas
  • finde og lave den perfekte lejrplads
  • udvælgelse af turgrej
  • pakke og bære din rygsæk
  • holde sig varm, mæt og tør
  • komme i gang med at planlægge egne eventyr efter kurset

Vi bevæger os i et flot naturområde, hvor der er gode muligheder for både at træne at finde vej, lave en god lejr og tænde forskellige typer af bål. Vi arbejder sammen i grupper og med individuelle opgaver undervejs – og har også tid til at nyde den smukke natur og mærke roen ved at være under åben himmel.

Startsted/Slutsted: Kagerup Station, Gribskov. Vi mødes lørdag kl. 9 og underviser indtil ca. kl. 18, hvorefter du kan vælge at blive ved lejren og overnatte. Søndag starter vi kl. 9 og underviser indtil kl. ca. 15.

Deltagerforudsætninger: Alle kan være med

Udstyr/grej: Du deltager med eget grej, og en pakkeliste vil blive udsendt i forbindelse med kurset, samt forslag til mad. Det er muligt at låne et telt af os til overnatningen. Kontakt os ved tilmelding for at høre nærmere om hvordan og hvorledes, hvis du vil låne et telt.

Som minimum bør man have:

  • Rygsæk til din mad, dit vand og regntøj
  • Tøj, der passer til årstiden

Medbring gerne andet friluftsgrej, så længe du selv kan bære det.

Mad og drikke: Regn med at lave mad på medbragt kogegrej – vi gennemgår eksempler på, hvordan du bruger diverse kogegrej bedst. Det er oplagt at medbringe en frossen ret hjemmefra, som tør op undervejs og bare skal varmes sammen med ris eller pasta. Du kan også pakke en pose frysetørret mad. Hvis du ikke overnatter, skal du blot  medbringe en madpakke til lørdag og søndag. Vand kan tankes enkelte steder undervejs. Vi koordinerer eventuel deling af kogegrej i turens gruppe på 'Mødestedet', som du automatisk bliver tilmeldt, når du køber turen.

KR. 1.495
1.195,- FOR PLUS-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 300, HVIS DU ER PLUS-MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV PLUS-MEDLEM HER...

Har du spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 21-05-2022
Slutdato 22-05-2022
Tilmeldte: 5
Pris pr. person Kr. 1.495
Kr. 1.495 9
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind