Du er her:

Thy Nationalpark (1148)


Gratis for FRI PLUS medlemmer

Thy ny

Weekendvandring i Danmarks vildeste vildmark

fredag den 27. maj til søndag den  29. maj 2022

Tag med på tur i Danmarks første Nationalpark. Vi vandrer gennem den sydlige del af parkens 24.000 ha varierede og vilde natur.  Her får vi både den åbne strand, hedelandskabet og skoven i vores vildeste vildmark. Turen runder blandt andet Lodbjerg Fyr og stræk på den gamle redningssti.

Startsted: Nørre Vorupør fredag kl. 17.45
Slutsted: Nørre Vorupør søndag kl. 15

Hvem kan deltage?
Turen er for alle, der er i nogenlunde fysisk form og kan gå kortere dagsetaper med fuldt pakket rygsæk. Der er god tid til lejrliv med madlavning og hygge ved bålet, især lørdag aften.

Turniveau: Let – mellem. Man bærer sin egen rygsæk i bakket terræn. Vi vandrer op til 5 timer i roligt tempo.

Hvor langt skal vi vandre om dagen?: 8-16 km

Overnatningsform:
Telt eller tarp.
Der er shelters med begrænset kapacitet ved begge overnatningspladser, disse kan ikke reserveres og er ofte i brug i sommerhalvåret, derfor benytter vi telt eller tarp. Der er i øvrigt primitivt toilet i forbindelse med begge overnatningspladser.

Mad: Medbring en madpakke eller mad til fredag, som ikke tager tid at tilberede. Lørdag er der god tid til at lave ordentlig aftensmad, så medbring gerne ingredienser og kogegrej hertil. Ellers er frysetørret mad en let mulighed. Der er ikke nødvendigvis mulighed for at handle undervejs, så sørg for at have alt med hjemmefra. Vi koordinerer deling af kogegrej og eventuel fælles madlavning i turen gruppe på 'Mødestedet'. Medbring minimum 2 liter vand. Vi kan tanke mere undervejs.

 

Hvad koster det?

Du køber selv din transport og bruger dit eget telt eller deler med andre deltagere. Vi planlægger turen, informerer dig om alt, hvad du skal vide, og sørger for en dygtig dansk turleder.

Når du tager på tur med vores turledere, sikrer du dig, at der er én, der sørger for den bedst mulige oplevelse for hele gruppen. Når du er i trygge hænder, kan du nyde mere og være sikker på, at du oplever det bedste af området, du er på tur i.

Læs mere om konceptet her

Dine omkostninger: Prisen for turen plus din mad og transport.

Transport:

Det er helt oplagt at koordinere samkørsel på denne tur. Fx med opsamling i Vilsund, som er nemt tilgængelig med det offentlige og kun 20 km. fra Nørre Vorupør.

Offentlig transport fra Aarhus: Tag toget mod Struer og skift til bus i Skive hvorfra du tager mod Thisted og står af i Vilsund. Her kan du fx arrangere opsamling kl. 17.30 (bussen ankommer 17.28!) fra nogen af de andre deltagere med bil. Alternativt er det fx videre med flextrafik som dog kræver en tidligere afrejse fra Aarhus.

Bil: Fra Århus er der ca. 170 km, alt efter din valgte rute, og ca. 2 t. og 15 min. transport. Det er muligt at parkere gratis.

 

MEDLEMSPRIS KR. 495,-
Gratis for Fri-Plusmedlemmer / 
ikke-MEDLEMMER KR. 695

DU SPARER KR. 200, HVIS DU ER PLUSMEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ. Har du yderligere spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Detaljer

Startdato 27-05-2022
Slutdato 29-05-2022
Tilmeldte: 8
Pris pr. person DKK695
DKK695 10
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind