Familieweekend i Sverige (332)

Garanteret afrejse

11703110 410737249116981 1753875882098999486 n

weekend med friluftsliv for hele familien, inkl. kano og klatring

fredag den 3. august til søndag den 5. august 2018 - garanteret afrejse

Få et afbræk fra hverdagen i simple rammer under åben himmel med masser af leg og fællesskab. Vi inviterer jer med til det perfekte sted til en sjov og aktiv weekend for alle størrelser, når vi mødes på en stor ødegård i Sverige til en weekend med friluftsliv i børnehøjde.

Sammen tager vi på opdagelse i kano, hygger ved bålet, klatrer på klatrevæg, går på slackline og drager på eventyr i skoven. Vi sover og opholder os for det meste ude, men har mulighed for at rykke i ly indendørs, hvis vejret bliver for vådt.

Startsted: Mårdaklev i Sydsverige fredag mellem kl. 12 og 18 – der er løbende ankomst.

Slutsted: Mårdaklev i Sydsverige søndag efter frokost

Hvem kan deltage? Weekenden er for alle, men aktiviteterne er målrettet børn i skolealderen og naturligvis deres voksne.

Hvad skal vi lave? Vi skal på eventyr og dyrke friluftsliv. Fokus er på fællesskab omkring klassisk friluftsliv med kano og lejrliv krydret med klatring, slackline og rebbane.

Vi vil gerne lære alle at lave et godt bål til hygge eller til mad, og vi instruerer alle i kano og klatring.

Der er også rig mulighed for at snitte ved bålet om aftenen og fortælle røverhistorier, lege i skoven, spille kort i opholdsstuen, eller hvad man nu engang har lyst til. Man kan desuden køre eller gå en lille tur og se efter elge tidligt om morgenen eller sent om aftenen – der er en del af dem i området.

Overnatning: Vi sover i telt på marken ved gården. Bliver det for vådt, eller er I udfordret på overnatning i telt, er der mulighed for at rykke indendørs på ladens førstesal og sove der (der er et begrænset antal pladser).

Mad og vand: Mad tilberedes i køkkenet på ødegården og ved bål og grill. Der er køleskabe til opbevaring. Det er muligt at tilkøbe en "madpakke”, der dækker 2 x morgenmad, 2 x frokost og 2 x aftensmad; altså hovedmåltiderne fra ankomst fredag eftermiddag til afrejse søndag. Børn og voksne hjælpes ad med tilberedningen, der koordineres af instruktørerne. Madpakken koster kr. 400 for voksne og kr. 200 for børn.

Morgenmad: Havregryn, havregrød, brød med smør, ost og marmelade. Hertil frugt.

Frokost: Rugbrød og lyst brød med diverse slags pålæg (som vi smører til madpakke til kanoturen lørdag). Hertil frugt.

Aftensmad: Suppe og snobrød fredag. Grønt, kartofler og stege på grill eller bål lørdag.

Når du tager på tur med vores turledere, sikrer du dig, at der er én, der sørger for den bedst mulige oplevelse for hele gruppen. I trygge hænder kan du nyde mere og være sikker på, at du får det bedste ud af området, du er på tur i.

Hvad koster det? Du køber selv din transport og din mad til turen. Vi organiserer de gode rammer, sørger for aktiviteterne, informerer dig om alt, hvad du skal vide, og sørger for dygtige danske instruktører, der har erfaring med børn og friluftsliv, til at sikre en god og lærerig oplevelse.

Dine omkostninger: Turens pris plus mad og transport.

TRANSPORT:

Det er oplagt at køre direkte i bil. I turens gruppe på Mødestedet koordinerer vi samkørsel. Det er muligt at sejle til Varberg fra Grenå, hvis man kommer fra Jylland. Det er også muligt at komme frem med offentlig transport, men det kræver et par skift undervejs og tager noget længere tid.

Bil: Ødegården ligger en times kørsel fra Varberg i Sverige og to timers kørsel fra Helsingborg.

Offentlig transport: Du kan tage med tog til Falkenberg eller Varberg og herfra med bus til Älvsered – så er du tæt på og kan evt. blive hentet i bil her.

KR. 795

(per person).

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ her. Har du yderligere spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 03-08-2018
Slutdato 05-08-2018
Pris pr. person Kr. 795
Betaling med ViaBill
Der er lukket for nye tilmeldinger
Kr. 795 15

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Gå dig i form til vandreturen med Opdag Verden

Vil du med på vandretur, og er lidt usikker på om du kan stå distancen?

Så tag med på vore GÅ-MED ture. Det er dagsture på 10-15 km flere steder i landet. Det er gratis for medlemmer og koster 20 kroner, hvis du ikke er medlem.

Læs mere her...

Har du spørgsmål

Send os mail
Klik her

Du kan også ringe 
hverdage mellem 
9-16 på 
70 21 31 21 (tast 4)

Log ind

Cron Job Starts