tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Thy Nationalpark (914) - Vandreture i Thy Nationalpark | Opdag Verden

Thy Nationalpark (914)

Garanteret afrejse
Få pladser tilbage

Thy ny

Weekendvandring i Danmarks vildeste vildmark

fredag den 14. august til søndag den  16. august 2020

Tag med på tur i Danmarks første Nationalpark. Vi vandrer gennem både den sydlige og nordlige del af parkens 24.000 ha varierede og vilde natur.  Her får vi både den åbne strand, hedelandskabet og skoven i vores vildeste vildmark. Turen går i øvrigt forbi legendariske kultursteder som Heavy-Agger og Cold Hawaii, Klitmøller.

Startsted: Nørre Vorupør fredag kl. 17.45
Slutsted: Nørre Vorupør søndag kl. 15

Hvem kan deltage?
Turen er for alle, der er i nogenlunde fysisk form og kan gå kortere dagsetaper med fuldt pakket rygsæk. Der er god tid til lejrliv med madlavning og hygge ved bålet, især lørdag aften.

Turniveau: Let – mellem. Man bærer sin egen rygsæk i bakket terræn. Vi vandrer op til 5 timer i roligt tempo.

Hvor langt skal vi vandre om dagen?: 8-16 km

Overnatningsform:
Telt eller tarp.
Der er shelters med begrænset kapacitet ved begge overnatningspladser, disse kan ikke reserveres og er ofte i brug i sommerhalvåret, derfor benytter vi telt eller tarp. Der er i øvrigt primitivt toilet i forbindelse med begge overnatningspladser.

Mad: Medbring en madpakke eller mad til fredag, som ikke tager tid at tilberede. Lørdag er der god tid til at lave ordentlig aftensmad, så medbring gerne ingredienser og kogegrej hertil. Ellers er frysetørret mad en let mulighed. Der er ikke nødvendigvis mulighed for at handle undervejs, så sørg for at have alt med hjemmefra. Vi koordinerer deling af kogegrej og eventuel fælles madlavning i turen gruppe på 'Mødestedet'. Medbring minimum 2 liter vand. Vi kan tanke mere undervejs.

 

Hvad koster det?

Du køber selv din transport og bruger dit eget telt eller deler med andre deltagere. Vi planlægger turen, informerer dig om alt, hvad du skal vide, og sørger for en dygtig dansk turleder.

Når du tager på tur med vores turledere, sikrer du dig, at der er én, der sørger for den bedst mulige oplevelse for hele gruppen. Når du er i trygge hænder, kan du nyde mere og være sikker på, at du oplever det bedste af området, du er på tur i.

Læs mere om konceptet her

Dine omkostninger: Prisen for turen plus din mad og transport.

Transport:

Det er helt oplagt at koordinere samkørsel på denne tur. Fx med opsamling i Vilsund, som er nemt tilgængelig med det offentlige og kun 20 km. fra Nørre Vorupør.

Offentlig transport fra Aarhus: Tag toget mod Struer og skift til bus i Skive hvorfra du tager mod Thisted og står af i Vilsund. Her kan du fx arrangere opsamling kl. 17.30 (bussen ankommer 17.28!) fra nogen af de andre deltagere med bil. Alternativt er det fx videre med flextrafik som dog kræver en tidligere afrejse fra Aarhus.

Bil: Fra Århus er der ca. 170 km, alt efter din valgte rute, og ca. 2 t. og 15 min. transport. Det er muligt at parkere gratis ved 

KR. 695
495,- FOR PLUS-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 200, HVIS DU ER PLUS-MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV PLUS-MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ. Har du spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Detaljer

Startdato 14-08-2020
Slutdato 16-08-2020
Tilmeldte: 11
Pris pr. person Kr. 695
Der er lukket for nye tilmeldinger
Kr. 695 3

Log ind

5 GODE GRUNDE TIL AT TAGE PÅ TUR MED OPDAG VERDEN

 1. De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser.
 2. Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.
 3. Størst mulig sikkerhed: Vi afvikler turen trygt og sikkert.
 4. Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvaret undervejs.
 5. Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

SÅDAN GØR DU

 • Find og bestil din tur
 • Du får tilsendt infodokument med praktiske detaljer, vejledning, forslag til pakkeliste og dagsprogram.
 • Du kan følges med turlederen fra Danmark til og fra turen. Du kan også selv arrangere transport og mødes med gruppen ved turstart.

PRISEN INKLUDERER

 • En nøje planlagt tur, der sikrer store oplevelser
 • En dygtig, veluddannet dansk turleder.
 • En tryg og sikker tur.
 • Pakkeliste, praktiske detaljer og vejledning.
 • Adgang til turens gruppe på ’Mødestedet’ på opdagverden.dk. Her kan du skrive med de andre deltagere og turlederen. Her kan vi f.eks. arrangere klimavenlig  fællestransport.

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Transport
 • Mad
 • Logi

Har du spørgsmål til ture og kurser?

jes 300

Ringer du for at få svar på spørgsmål om en tur du vil på, høre om en tur bliver til noget eller har spørgsmål til en tur du allerede er tilmeldt, så bliver du nødt til at væbne dig med tålmodighed. 

Jeg er den eneste der kan svare på tur-spørgsmål og det giver en lang svartid. Forvent at der godt kan gå 48 timer inden du får svar. 

Med venlig hilsen 

Jes, Opdag Verden

Send os mail
Klik her...

Log ind