Karina Meistrup

2019 05 12 09.32.14Karina har mange rejser i bagagen, og er bidt af en gal vandrestøvle. Det er lige meget hvor på kontinentet turen går hen, så venter der altid et nyt eventyr for Karina. Det er især den storslåede natur, som trækker mest, når en ny destination skal vælges. Hun er født og opvokset på Djurslands, men har blandt andet boet i Skotland også. Lige nu er det blandt gæs og græs ude på det sydlige Amager.
Karina har en lidt speciel kombination af uddannelser bag sig; syerske, dyrepasser og senest friluftsvejleder. Især de to sidste uddannelse kommer i spil, når Karina er ude på tur, og du kan ofte finde en kikkert om halsen på hende, klar til at kigge efter de fantastiske dyr omkring os. Vi glæder os til at få Karinas begejstring og engagement med ud på turene i bl.a. Østrig, Danmark og Sverige. 

Vi arbejder på at programsætte nye datoer på denne tur. Lige nu er der ikke datoer på ture, kurser eller medlemsaktiviteter i denne kategori. Hold øje med nyhedsbrevet og få besked når der kommer nye ture.

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Har du spørgsmål

Send os mail
Klik her

Du kan også ringe 
hverdage mellem 
9-16 på 
70 21 31 21 (tast 4)

Log ind