Juni

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR i Marselisborg skovEN 

Søndag den 3. juni 2018

Vi går fra parkeringspladsen lige vest for lystbådehavnen og ned gennem Marselisborg Dyrehave mod Moesgaard, hvor vi spiser frokost, og der er mulighed for at få drikkevand. Vi fortsætter lidt sydover mod Mariendal, hvorefter vi går tilbage til Tangkrogen. Følger vi havet først, går vi tilbage inde i skoven.

Pris: Kr. 20 - Medlemspris: Kr. 0

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR i Jægersborg Hegn nord for københavn 

Søndag den 3. juni 2018

Vi går fra Skodsborg station direkte ind i skoven og følger fortrinsvis stierne i rundt i skoven. Undervejs krydser vi Mølleåen og frokost holder vi ved Raadvad, hvor der vil være mulighed for at få drikkevand tæt ved.

Pris: Kr. 20 - Medlemspris: Kr. 0

grundkursus for begyndere

lørdag den 9. juni til søndag den10. juni 2018 

Lån et telt af Opdag Verden + få en gratis bog

Gør drømmen til virkelighed med et weekendkursus i friluftsliv og vandring, hvor du lærer netop dét, du skal kunne for at kunne tage på kortere ture både på og væk fra stierne.

Pris: Kr. 1.895 - Medlemspris: Kr. 1.495

2 dages vandretur med overnatning i shelter og dansk turleder

Lørdag den 9. juni til søndag den 10. juni 2018 - garanteret afrejse

Oplev den flotte og nemt tilgængelige vandrerute Skjoldungestien ved Roskilde. Vi har lavet en weekendtur hvor alle kan være med og med mulighed for at sove i shelter undervejs. Vi følger en del af stisystemet fra Hvalsø og vandrer to hele dage i området ved Boserup skov.
Turen er varieret og byder på flot dansk natur og kulturhistorie. Snør støvlerne, kom med og opdag hvorfor Sjællands første nationalpark blev netop her. 

Pris: Kr.595 - Medlemspris: Kr. 495

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR fra Ry til Himmelbjerget

Søndag den 10. juni 2018

Vandreturen fra Ry til Himmelbjerget fører os gennem noget af Danmarks mest kendte natur. Variationen og højderne er i særklasse. Vi vandrer helt til toppen og nyder udsigten under frokosten inden vi går nedad tilbage mod Ry.

 

Pris: Kr. 20 - Medlemspris: Kr. 0

3 dages kajaktur og kursus med TELT OG DANSK instruktør - PRIS KR. 2.495

Fredag den 15. juni til søndag den 17. juni 2018

Drømmer du om at tage sikkert på weekendture i kajak, eller trænger dine kompetencer til at blive pudset lidt af, så er basiskurset i friluftsliv og havkajak noget for dig. Tag med på kombineret tur og kursus i havkajak i skærgården øst for Karlshamn, hvor korte dagsture er kombineret med instruktion i teknik og sikkerhed i havkajak.

Pris: Kr. 2.495 - Medlemspris: Kr. 1.995

grundkursus for begyndere

lørdag den 16. juni til søndag den 17. juni 2018

Lån et telt af Opdag Verden + få en gratis bog

Gør drømmen til virkelighed med et weekendkursus for begyndere i friluftsliv og vandring, hvor du lærer netop dét, du skal kunne for at kunne tage på kortere ture både på og væk fra stierne.

Pris: Kr. 1.895 - Medlemspris: Kr. 1.495

8 dages hytte til hytte vandretur i alperne med dansk turleder

lørdag den 16. juni til lørdag den 23. juni 2018 - garanteret afrejse

Tag med på en fantastisk vandretur på tværs af alperne; fra Oberstdorf i Sydtyskland til Melag i Norditalien. På den her 8 dages vandretur bliver du vidne til noget af det bedste, Alperne har at byde på. Vi vandrer gennem idylliske bjerglandsbyer, over duftende blomsterenge og under forrevne bjergtinder. Vi vil med garanti se både murmeldyr og stenbukke.

Pris: Kr. 2.995 - Medlemspris: Kr. 2.495

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR i Gribskov i nordsjælland

Søndag den 17. juni 2018

Vi går fra Kagerup station direkte ind i skoven og følger fortrinsvis stierne i rundt i skoven. Frokost holder vi ved Esrum Sø, hvor der vil være mulighed for at få drikkevand tæt ved.

 

Pris: DKK20 - Medlemspris: Kr. 0

weekend med friluftsliv for hele familien, inkl. kano og klatring

fredag den 22. juni til søndag den 24. juni 2018 - garanteret afrejse

Få et afbræk fra hverdagen sammen, i simple rammer under åben himmel, med masser af leg og fællesskab. Vi inviterer jer med til det perfekte sted til en sjov og aktiv weekend for alle størrelser. Sammen tager vi på opdagelse i kano, hygger ved bålet, klatrer på klatrevæg, går på slackline og eventyr i skoven, når vi mødes på en stor ødegård i Sverige til en weekend med friluftsliv i børnehøjde. Vi sover og opholder os for det meste ude, men har mulighed for at rykke i ly indendørs hvis vejret bliver for vådt.

Pris: Kr. 795

7 dages vandretur med dansk turleder og fast overnatning

Søndag den 24. juni til lørdag den 30. juni 2018 

Det her er vandreturen for alle, der har lyst til at opleve de dragende, grønne øer med kun en dagtursrygsæk på ryggen. Vi vandrer nemlig dagsture, men får stadig det hele med i de imponerende, sagnomspundne landskaber.

Der er lukket for nye tilmeldinger

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR ved Horsens Fjord

Søndag den 24. juni 2018

Vi går fra Husodde ad naturstien langs fjorden mod Haldrup Bæk. Et flot stræk på en fin vandresti. Herefter vender vi ind i skoven og går tilbage sydover mellem trækronerne. Vi spiser frokost i skovkanten nær bækken.

 

Pris: Kr. 20 - Medlemspris: Kr. 0

Lær at begå dig sikkert i fjeldet

Tirsdag den 26. juni til søndag den 1. juli 2018 

Har du lyst til at lære mere om at færdes på fjeldet, så er dette kursus i fjeldvandring noget for dig. Det åbner for et hav af muligheder, når du kan begå dig på fjeldet – og følelsen af frihed i de åbne vidder er helt fantastisk. På det her kursus underviser vi netop i at gøre dig klar til at tage på fjeldtur over flere dage både alene og med andre.

Pris: Kr. 2.995 - Medlemspris: Kr. 2.695

2 dages vandretur ved møns klint med TELT OG DANSK turleder

Lørdag den 30. juni til søndag den 1. juli 2018 - garanteret afrejse

Oplev naturen ved Møns Klint. Weekendturen her følger en del af den 175 kilometer lange Camønoen og giver et godt indblik i, hvorfor ruten hurtigt er blevet en dansk klassiker. Her er fantastisk fin natur, nogle af Danmarks mest dramatiske udsigter og spændende dansk kulturhistorie.

Pris: Kr. 595 - Medlemspris: Kr. 495

8 dages fantastisk vandretur i det vilde og klassiske højland

lørdag den 21. juli til lørdag den 28. juli 2018 - inkl. rygsæktransport

Kom tæt på det fascinerende skotske højland og oplev charmen i hyggelige småbyer. Vores turleder leder dig gennem de aller bedste af de 154 kilometer på West Highland Way – en af Skotlands mest klassiske vandreruter. Her vandrer vi i klantidens fodspor, gennem nationalparker og langs The Bonnie Banks o' Loch Lomond – en af områdets mange smukke søer. Der er afslutningsvis mulighed for at krone turen med en bestigning af Storbritanniens højeste bjerg; 1344 meter høje Ben Nevis.

Pris: Kr. 3.495 - Medlemspris: Kr. 2.995

Log ind

5 gode GRUNDE TIL AT TAGE PÅ TUR MED OPDAG VERDEN

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

 

Gå dig i form til vandreturen med Opdag Verden

Vil du med på vandretur, og er lidt usikker på om du kan stå distancen?

Så tag med på vore GÅ-MED ture. Det er dagsture på 10-15 km flere steder i landet. Det er gratis for medlemmer og koster 20 kroner, hvis du ikke er medlem.

Læs mere her...

 

Log ind