November

Bliv ekspert i friluftsliv og vandring

fredag den 2. november til søndag den 4. november 2018 - begrænset antal pladser! garanteret afholdelse

Tag med på et helt særligt kursus og lær fra en af de bedste.
Vi har designet et kursus i friluftsliv sammen med Jon Lindberg der vandt første udgave af TV-programmet "Alene i Vildmarken". Kurset er til dig, der allerede har noget erfaring med friluftsliv og gerne vil blive helt skarp på vandreture med lejr og bål om vinteren, hvor frost i luften og sne på lejrpladsen stiller større krav til færdighederne. På kurset bliver du undervist i mere avancerede færdigheder indenfor vintersikkert lejrliv og udstyr, og hvordan du griber de fantastiske muligheder, der er for gode oplevelser udendørs i vinterhalvåret. Vi underviser ud fra et mål om, at du lærer det, der skal til for at planlægge og tage på tur med rygsæk og vandrestøvler i vinterhalvåret og overnatte trygt i det fri, selvom Kong Vinter strammer sit greb med kulde og mørke.

Pris: Kr. 2.395 - Medlemspris: Kr. 1.995

8 dages hytte til hytte vandretur over Tramuntana-bjergene på Mallorca med dansk turleder

lørdag den 3. november til lørdag den 10. november 2018

Det er fantastisk at vandre på smukke Mallorca, når foråret endnu ikke er begyndt at spire i store dele af Europa, og igen når efteråret tager over i det danske. Her er vejret nemlig lunt og lækkert på Middelhavsøen, når vi vandrer med små rygsække fra refugie til refugie gennem Tramuntana-bjergene, som er en del af UNESCOs verdensarv.

Pris: Kr.2.995 - Medlemspris: Kr. 2.495

Unik Camøno-tur når meteorsværmen leoniderne passerer - inkl. aftensmad og Lavvuer med ovn

Lørdag den 17. november til søndag den 18. november 2018 - udsolgt!

Det bliver helt særligt. Sidste år så vi en meteor fare henover himlen som en stor ildkugle inden vi gik ned og satte os i lavvuen på rensdyrskind og puttede brænde i ovnen. Tag med på denne unikke tur og oplev de flotte etaper ved Møns Klint netop som meteorsværmen Leoniderne passerer på nattehimlen. Møn er certificeret Dark Sky område pga den meget lille lysforurening og vi har teamet op med en lokal naturvejleder der kan fortælle dig om både Møns Klint, meteoerne og ved hvor det er bedst at opleve begge dele. Vi har lavet denne weekendtur der følger en del af Camønoens 175 km lange rute og som giver dig et godt indblik i hvorfor den på kort tid er blevet populær. Turen er varieret og byder på særegen dansk natur og kulturhistorie. Snør støvlerne, kom med, og vær en del af den nyeste vandrebevægelse i Danmark. Selvom det skulle blive overskyet garanterer vi dig en stor oplevelse.

Der er lukket for nye tilmeldinger

Oplev magien i friluftslivet om vinteren

lørdag den 17. november til søndag den 18. november 2018

Opdag Verden har lavet et kursus i vinter friluftsliv til dig der drømmer om at komme ud og være med om vinteren. Gør drømmen til virkelighed med et kursus hvor du lærer netop det du skal kunne for at tage på kortere ture med vandring og overnatning ude selv om der er frost i luften, måske sne på lejrpladsen og større krav til dine færdigheder.

Pris: Kr. 1.895 - Medlemspris: Kr. 1.495

Oplev magien i friluftslivet om vinteren

lørdag den 17. november til søndag den 18. november 2018

Opdag Verden har lavet et kursus i vinter friluftsliv til dig der drømmer om at komme ud og være med om vinteren. Gør drømmen til virkelighed med et kursus hvor du lærer netop det du skal kunne for at tage på kortere ture med vandring og overnatning ude selv om der er frost i luften, måske sne på lejrpladsen og større krav til dine færdigheder.

Pris: Kr. 1.895 - Medlemspris: Kr. 1.495

afholdes i København og Århus november 2018

Sådan kommer du afsted på tur med fjeldski. Kom og hør en af Opdag Verdens engagerede turledere fortælle om hvor og hvornår du skal afsted og hvordan du sikrer dig en god start. Tag med på eventyr for en aften når vi fortæller om hvad der skal til, og om mulighederne for de helt særlige naturoplevelser du kan få med ski under fødderne. (klik og se datoer)

afholdes over hele landet i november og december 2018

Alt du skal vide for den bedste tur. Kom og hør en af Opdag Verdens engagerede turledere fortælle om præcis det du skal tænke over, og forberede, når du vil sikre dig en god vandreferie. Kort eller langt, nordpå eller under sydlige himmelstrøg. Vi er eksperter i at lave vandreture, for både begyndere og erfarne, og her får du mulighed for at høre en af vores turledere fortælle om komfort, logistik, sæsoner, sikkerhed og tips til udstyr. (klik og se datoer)

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Gå dig i form til vandreturen med Opdag Verden

Vil du med på vandretur, og er lidt usikker på om du kan stå distancen?

Så tag med på vore GÅ-MED ture. Det er dagsture på 10-15 km flere steder i landet. Det er gratis for medlemmer og koster 20 kroner, hvis du ikke er medlem.

Læs mere her...

Log ind

Cron Job Starts