Fjeldkursus i Norge (450)

Garanteret afrejse
Udsolgt

 

Fjeldskursus

Lær at begå dig sikkert i fjeldet

Tirsdag den 23. juli til søndag den 28. juli 2019

Har du lyst til at lære mere om at færdes på fjeldet, så er dette kursus i fjeldvandring noget for dig. Det åbner for et hav af muligheder, når du kan begå dig på fjeldet – og følelsen af frihed i de åbne vidder er helt fantastisk.

På det her kursus underviser vi netop i at gøre dig klar til at tage på fjeldtur over flere dage både alene og med andre.

Du får styr på færdighederne og udstyret, det kræver.

I løbet af kurset arbejder vi med:

  • Orientering med kort og kompas
  • Turplanlægning og sikkerhed
  • Lejrliv på fjeldet
  • De 9 fjeldregler
  • Udstyr til den gode fjeldtur
  • Vandreteknikker

Du lærer disse elementer i praksis og får en aktiv rolle på kurset. Undervisningen tager udgangspunkt i både individuelle øvelser og gruppeøvelser, og der er god tid til fordybelse og til at øve sig undervejs. Dagsetaperne varierer i længde, men vi går i hvert fald en fuld dagstur, så du kan opleve rutiner, regler og teknik i sammenhæng over en hel dag.

Hvem kan deltage? Vi tager udgangspunkt i, at du har erfaring med at overnatte udendørs, og du har prøvet at vandre med en rygsæk flere dage i træk. Du bør være i almindelig god fysisk form.

Er du i tvivl om du kan deltage,så kontakt os for en snak om niveauetpå 70213121 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Hvor langt skal vi vandre om dagen? Vi vandrer ikke langt, og derfor op til ca. 5 timer med rygsæk, per dag.

Transport: Det er både muligt at komme til Finse via Bergen og Oslo. Fra Danmark er der både fly og færger til begge steder. Fra København kan du i øvrigt tage bus meget billigt til Oslo. Kører du i bil, så er der flere steder tæt på kursusstartstedet, hvor det er sikkert at parkere.

Efter du har købt kurset, modtager du et dokument med alle relevante oplysninger, som f.eks. logistik og pakkeliste.

Turleder: Katrine Caspersen

Den nemme løsning: Du kan følges med Opdag Verdens turleder fra København til Finse i Norge og hele vejen hjem igen (du køber selv dine busbilletter).

Den fleksible løsning: Du er velkommen til at rejse fra en anden lufthavn eller med et andet transportmiddel. Du skal senest mødes os andre på Finse Station i Norge kl. 16.30 og kan forvente at tage afsted samme sted fra søndag kl. 10.

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har brug for mere info.

Overnatningsform: Telt

Mad: Som deltager er du selv ansvarlig for din forplejning, men du har mulighed for at koordinere mad og kogegrej med de andre kursusdeltagere. Vi anbefaler at medbringe frysetørret mad eller noget tilsvarende, der sparer vægt i rygsækken.

Dine omkostninger: Kursets pris på kr. 2.995 plus din mad, drikke og transport til Finse i Norge. Du kan forvente at bruge minimum kr. 1500 til transport t/r.

KR. 2.995
2.695,- FOR PLUS-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 300, HVIS DU ER PLUS-MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV PLUS-MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ her. Har du spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 23-07-2019
Slutdato 28-07-2019
Pris pr. person Kr. 2.995
Garanteret afrejse Ja
Betaling med ViaBill
Der er lukket for nye tilmeldinger
Kr. 2.995

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Log ind