Foredrag

afholdes over hele landet i OKTOBER og november 2018

Sådan kommer du afsted på varm vandretur om vinteren. Kom og hør en af Opdag Verdens engagerede turledere fortælle om hvor og hvornår du skal afsted og hvordan du sikrer dig en tur der bedst passer til netop dig. Tag med på eventyr under sydlige himmelstrøg når vi fortæller om mulighederne for de fine oplevelser med vandring i Sydeuropa i vinterhalvåret. 

afholdes i København og Århus november 2018

Sådan kommer du afsted på tur med fjeldski. Kom og hør en af Opdag Verdens engagerede turledere fortælle om hvor og hvornår du skal afsted og hvordan du sikrer dig en god start. Tag med på eventyr for en aften når vi fortæller om hvad der skal til, og om mulighederne for de helt særlige naturoplevelser du kan få med ski under fødderne. (klik og se datoer)

afholdes over hele landet i november og december 2018

Alt du skal vide for den bedste tur. Kom og hør en af Opdag Verdens engagerede turledere fortælle om præcis det du skal tænke over, og forberede, når du vil sikre dig en god vandreferie. Kort eller langt, nordpå eller under sydlige himmelstrøg. Vi er eksperter i at lave vandreture, for både begyndere og erfarne, og her får du mulighed for at høre en af vores turledere fortælle om komfort, logistik, sæsoner, sikkerhed og tips til udstyr. (klik og se datoer)

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Gå dig i form til vandreturen med Opdag Verden

Vil du med på vandretur, og er lidt usikker på om du kan stå distancen?

Så tag med på vore GÅ-MED ture. Det er dagsture på 10-15 km flere steder i landet. Det er gratis for medlemmer og koster 20 kroner, hvis du ikke er medlem.

Læs mere her...

Log ind

Cron Job Starts