tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 GÅ-MED ved Horsens Fjord - Horsens (883) - Gå-med ved Horsens Fjord - Horsens | Opdag Verden

GÅ-MED ved Horsens Fjord - Horsens (883)

gaa med haglofs til ture

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR ved Horsens fjord

Søndag den 19. juli 2020

Vi går fra Husodde ad naturstien langs fjorden mod Haldrup Bæk. Et flot stræk på en fin vandresti. Herefter vender vi ind i skoven og går tilbage sydover mellem trækronerne. Vi spiser frokost i skovkanten nær bækken.

I området er der fundet redskaber tilbage fra stenalderens jægere, jernalderens bønder og middelalderens væbnere. Ude på turen forstår man, hvorfor området med det beskyttede vand og de små skove, godt beskyttet inde i fjorden, har tiltrukket folk – og stadig gør.

Vi har lagt ruten lidt kortere end de øvrige Gå med-ture, så den er nem at gå til, og samtidig kan man snildt forlænge turen med nogle kilometer i enderne, hvis man har mod på mere.

Start: Kl. 11 på den store p-plads ved Husodde Strand

Slut: Kl. ca. 15.30 på den store p-plads ved Husodde strand

Distance: Ca. 13 km

Pris: Gratis for medlemmer. Ikke-medlemmer betaler kr. 25.

Mangler du lige dét, der skal til for at komme ud med rygsækkene, få prøvet de nye vandrestøvler af eller bare nogle ligesindede at gå sammen med, så duk op til en gå med-tur, hvor du også kan møde med nogle af dem, du har været – eller skal – på tur med.

Sammen går vi korte dagsture i naturskønne områder tæt på de større byer. Én eller flere af Opdag Verdens turledere leder turen og er undervejs klar til at komme med gode råd, til alt lige fra hvordan du pakker og spænder din rygsæk bedst muligt, til hvilke ture der kunne være interessante for dig at gå med på i øvrigt.

Gå med og få gået vandrestøvlerne til, rygsækken spændt rigtigt og mød alle de andre Opdag Verden-læsere, der også brænder for at komme ud i naturen.


 

HAGLÖFS GÅR MED!

Haglöfs er medarrangør på Gå med- turene, fordi Haglöfs ligesom Opdag Verden ønsker at inspirere til at komme i gang med vandring og friluftsliv. Vi tror, at kun ved at bruge naturen, forstår vi at passe på naturen.

Haglöfs og Opdag Verden deler visionen om, at outdoorindustrien kan – og bør – være bæredygtig. I det seneste årti har bæredygtighed været kernen i Haglöfs arbejde, både når det kommer til produkterne, og når det kommer til måden, de bliver produceret på. 

Som de siger: ”Hvad nytter det at lade folk nyde naturen, hvis du ender med at sætte et permanent aftryk på klimaet?
Hvad nytter det at sørge for, at folk er komfortable, beskyttede og glade, hvis vi ikke kan sørge for, at det også er tilfældet for alle, der hjælper med at producere vores beklædning?”

Læs mere på www.haglofs.com

Ps. Haglöfs har for øvrigt sørget for, at gå med-turene
er GRATIS FOR MEDLEMMER.

de tre logoer bred

Detaljer

Startdato 19-07-2020
Slutdato 19-07-2020
Tilmeldte: 15
Pris pr. person Kr. 25
Der er lukket for nye tilmeldinger
Kr. 25 35

Log ind