GÅ-MED ved Marbæk Strand - Esbjerg (382)

Garanteret afrejse
Få pladser tilbage

Gå Med Esbjerg low

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR ved Ho Bugt

Søndag den 25. marts 2018

Vi går fra Strandpromenaden ved Ho bugt Sejlklub i Hjerting med marbækstien langs kysten til Marbæk, og går en tur rundt i Marbæk plantage. Der er mulighed for at få vand ca. halvvejs på turen ved Myrthue gård. Turen går igennem plantagen ud omkring den gamle grusgrav, og langs med stranden tilbage eller omvendt alt efter vejr og vind.

Marbæk strand, og den fredede plantage, er et lækkert naturområde lige nord for Esbjerg. Her er en flot kyststrækning med åben strand og tæt plantage helt ned til stranden. I jernalderen var området tæt bebygget og der findes både gravhøje og bopladser i området ved plantagen. Området er en del af Nationalpark Vadehavet og undervejs er der mulighed for at se spættede sæler og vadefugle for de interesserede.

Start: Kl. 11 ved Strandpromenaden ved Ho Bugt Sejlklub
Slut: Kl. ca. 16 ved Strandpromenaden ved Ho Bugt Sejlklub

Distance: Ca. 15 km

Pris: 20 kr. - Gratis for medlemmer

Mangler du lige det der gør det nemt at komme ud med rygsækken, prøve de nye vandrestøvler eller bare nogle ligesindede at gå sammen med? Måske vil du gerne gå en tur med nogle af dem du skal, eller har været, på tur sammen med.

Så tag på gå med tur med Opdag Verden. Vi går korte dagsture sammen i nogle af de mange naturskønne områder tæt på de større byer. En eller flere af Opdag Verdens turledere vil lede turen og være klar til at komme med gode råd undervejs. Lige fra hvordan du pakker og spænder din rygsæk bedst muligt til hvilke ture der kunne være interessante for dig at gå med på i øvrigt.

Gå med og få gået vandrestøvlerne til, rygsækken spændt rigtigt og mød alle de andre Opdag Verden læsere der også brænder for at komme ud i naturen.

Detaljer

Startdato 25-03-2018
Slutdato 25-03-2018
Max deltager antal 50
Pris pr. person Kr. 20
Betaling med ViaBill
Der er lukket for nye tilmeldinger
Kr. 20 17

Log ind

GÅ MED - HAGLÖFS

Haglöfs er medarrangør på Gå med- turene, fordi Haglöfs ligesom Opdag Verden ønsker at inspirere til at komme i gang med vandring og friluftsliv. Vi tror, at kun ved at bruge naturen, forstår vi at passe på naturen.

Haglöfs og Opdag Verden deler visionen om, at outdoorindustrien kan – og bør – være bæredygtig. I det seneste årti har bæredygtighed været kernen i Haglöfs arbejde, både når det kommer til produkterne, og når det kommer til måden, de bliver produceret på. 

Læs mere på www.haglofs.com

Ps. Haglöfs har for øvrigt sørget for, at gå med-turene
nu er GRATIS FOR ALLE.

haglofs logo

Log ind