Haglöfs Outdoor Camp (661)

Garanteret afrejse

DSC 5862

Friluftsweekend med hygge, vandring, viden og lækker bålmad

Lørdag den 15. juni til søndag den 16. juni 2019 - ry, midtjylland

Der er lagt op til en super hyggelig weekend med masser af fællesskab og friluftsliv, vandring og viden i de bedst mulige rammer på weekenden her, som vi inviterer til i fællesskab med Haglöfs.

Vi mødes på stationen og går et par kilometer til lejrpladsen sammen. Vil du have transporteret din rygsæk, sørger vi for det. Når vi kommer frem til den flot beliggende lejrplads, som er vores base for weekenden, venter den store fælles-lavvu, der er et hyggeligt samlingssted. Der er god plads til at slå sit telt op og tid til at komme på plads.

Efter et par oplæg om, hvordan man bedst pakker rygsækken, og hvad man kan gøre for bedre at holde varmen i soveposen om natten, er det tid til at komme ud på stierne – med eller uden rygsæk.

En turleder fører an på fællestur, men vil du hellere gå en anden tur i området, er der også mulighed for det. Der er flere ture på forskellige længder, og vælger du at blive i lejren, er det også helt okay. Under hele weekenden er der lagt op til, at man deltager på det niveau, man har det bedst med. Det vigtigste er, at det bliver hyggeligt.

Du får udleveret morgenmad, frokost og vand (turmad),
samt bålmad som vi laver i fællesskab om aftenen.
Du skal selv medbringe drikkevarer, personligt grej og telt.

Hjemme i lejren igen daser vi lidt, inden vi tænder op i et godt madlavningsbål, deler os ind på madhold og laver aftensmaden over bål; det kan for eksempel være plankelaks eller marineret svinemørbrad i saltdej.

Efter aftensmaden står den på hygge med rødvin, en kop the eller varm kakao og røverhistorier omkring bålet, ind til soveposen kalder, hvad end det så er tidligt på aftenen eller hen på natten. Her er plads til at gøre, lige hvad der passer én bedst.

Søndag morgen er der morgenmad, inden man har mulighed for at høre endnu et oplæg; denne gang om bæredygtigt grej.
Igen i dag kan du vælge at gå kortere eller længere ture, med eller uden rygsæk, inden vi slutter dagen og weekenden på stationen, hvor vi startede. Vil du have fragtet din rygsæk tilbage til stationen, sørger vi selvfølgelig for det.

PROGRAM

Lørdag
Kl. 10.00: Vi ankommer til lejren og slår telte op
Kl. 10.45: 2 x oplæg: Sådan pakker du rygsækken + Sådan holder du varmen i soveposen
Kl. 11.30: Vandretur: Kort eller lang, med eller uden rygsæk
Kl. 16.30: Afslapning i lejren
Kl. 17.00: Workshop: Vi laver mad over bål
Kl. 19.00: Fællesspisning og bålhygge

Søndag
Kl. 07.30: Go morgen
Kl. 08.00: Morgenmad
Kl. 09.00: Oplæg: Bag om miljøvenligt grej
Kl. 10.00: Vandretur: Kort eller lang, med eller uden rygsæk
Kl. 15.30: Vi ender dagens tur ved stationen
Kl. 16.00: Tusind tak for denne gang

KR. 1195
995,- FOR PLUS-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 200, HVIS DU ER PLUS-MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV PLUS-MEDLEM HER...

Har du yderligere spørgsmål til aktiviteten er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 15-06-2019
Slutdato 16-06-2019
Pris pr. person Kr. 1.195
Garanteret afrejse Ja
Betaling med ViaBill
Kr. 1.195 33

Log ind

HVORFOR HAGLÖFS ?

Haglöfs er medarrangør på Outdoor Campen, fordi Haglöfs ligesom Opdag Verden ønsker at inspirere til at komme i gang med vandring og friluftsliv. Vi tror, at kun ved at bruge naturen, forstår vi at passe på naturen.

Haglöfs og Opdag Verden deler visionen om, at outdoorindustrien kan – og bør – være bæredygtig. I det seneste årti har bæredygtighed været kernen i Haglöfs arbejde, både når det kommer til produkterne, og når det kommer til måden, de bliver produceret på. 

Læs mere på www.haglofs.com

haglofs logo

Log ind