Haglöfs Outdoor Camp (661)

Garanteret afrejse

DSC 5862

Kom til vandretræf i Ry og få masser af viden, vandring, og lækker bålmad

Lørdag den 15. juni til søndag den 16. juni 2019 – Gammel Ry, Midtjylland

Har du lyst til at lære en masse? Møde inspirerende mennesker? Opleve en hyggelig sommerweekend i det fri? Haglöfs Outdoor Camp er en tilbagelænet weekend, hvor du har mulighed for at lære en masse af eksperter, som deler ud af deres enorme viden om vandring, udstyr og lejrliv.

Vi mødes på lejrpladsen kl. 10. Du har dog mulighed for at mødes med en af vores turledere på stationen kl. 9 og gå et par kilometer til lejrpladsen sammen, eller tage bussen. Vil du have transporteret din rygsæk, sørger vi for det. Når vi kommer frem til den flot beliggende lejrplads, som er vores base for weekenden, venter den store fælles-lavvu, der er et hyggeligt samlingssted. Der er god plads til at slå sit telt op og tid til at komme på plads. (Du kan i øvrigt parkere i gå afstand fra lejrpladsen).

I løbet af lørdag og søndag er der mulighed for at deltage i en række workshops, og du kan selvfølgelig også komme ud at vandre. En turleder fører an på fællestur, men vil du hellere gå en anden tur i området, er der også mulighed for det. Der er flere ture på forskellige længder. Under hele weekenden er der lagt op til, at man deltager på det niveau, man har det bedst med.

Du vælger også selv, hvilke workshops du vil deltage i – og du kan medbringe dit eget grej, så du kan lære at spænde og pakke netop din rygsæk på den bedst mulige måde.

Om aftenen tænder op i et godt madlavningsbål, deler os ind på madhold og laver aftensmaden over bål; det kan for eksempel være plankelaks eller marineret svinemørbrad i saltdej. Resten af aftenen står den på bålhygge og en god nats søvn i teltet.

Weekenden slutter søndag eftermiddag kl. 16 - hvis du er på den dagslange gåtur slutter du på stationen. Deltager du i workshops ved lejren kan du gå med den korte tur til stationen fra lejren, og også være der kl. 16. Vil du have fragtet din rygsæk tilbage til stationen, sørger vi selvfølgelig for det.

WORKSHOPS

1. Telt, tarp eller hængekøje?
Undersøg alle tre overnatningstyper, lær om fordele og ulemper ved dem alle og find ud af, hvordan du får den bedst mulige nattesøvn, uanset hvad du vælger.

2. Spis bedre på tur
Find ud af, hvor meget du egentlig forbrænder, når du vandrer, hvilke snacks, der fungerer absolut bedst, og hvordan du nemt opgraderer din turmad.

3. Pak din egen rygsæk optimalt
Du lærer, hvordan du pakker og indstiller netop din rygsæk bedst muligt. Mød op med din rygsæk og dit grej og lad os sammen kigge nærmere på principperne for den bedst mulige tilpasning til dig og den rute, du gerne vil gå.

4. Lav det perfekte bål
Du lærer at lave forskellige typer bål til såvel aftenhyggen som madlavning. Lærer at tænde op uanset vejret, prøver et tændstål og finder dit yndlingsmateriale til optænding.

5. Lær at bruge vandrekortet
Du lærer at bruge et vandrekort, trygt og sikkert at finde vej samt at genkende signaturer og landskaber. Vi gennemgår de typiske vandrekort, og hvordan du bruger dem til at finde vej på tur.

6. Lær at orientere dig med kort og kompas
Du lærer om kompasset, dets funktioner og navigation i praksis. Genopfrisk gammel viden eller lær det for første gang.

7. Lav lækker bålmad
Sammen laver vi plankelaks og marineret mørbrad bagt direkte på bål i saltdej. Selvfølgelig suppleret med fantastiske salater.

8. Hold varmen i soveposen
Du lærer, hvordan du forbereder dig bedst muligt på at komme i soveposen og få en dejlig, behagelig og varm nat.

DET FÅR DU FOR PENGENE

  • Aftensmad lavet i fællesskab over bål.
  • Morgenmad inkl. frisk frugt.
  • Frokost + frisk frugt.
  • Lejrplads inkl. stor lavvu som samlingstelt.
  • Workshops fyldt med viden, tips og tricks.
  • Eksperter lige ved hånden til at svare på spørgsmål.
  • Fælles vandreture med turleder + ruter til egne ture.
  • Din egen emaljekop fra Haglöfs (+ en sjat rødvin).
  • Masser af hygge.

KR. 1195
995,- FOR PLUS-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 200, HVIS DU ER PLUS-MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV PLUS-MEDLEM HER...

Har du yderligere spørgsmål til aktiviteten er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 15-06-2019
Slutdato 16-06-2019
Pris pr. person Kr. 1.195
Garanteret afrejse Nej
Betaling med ViaBill
Der er lukket for nye tilmeldinger
Kr. 1.195 17

Log ind

HVORFOR HAGLÖFS ?

Haglöfs er medarrangør på Outdoor Campen, fordi Haglöfs ligesom Opdag Verden ønsker at inspirere til at komme i gang med vandring og friluftsliv. Vi tror, at kun ved at bruge naturen, forstår vi at passe på naturen.

Haglöfs og Opdag Verden deler visionen om, at outdoorindustrien kan – og bør – være bæredygtig. I det seneste årti har bæredygtighed været kernen i Haglöfs arbejde, både når det kommer til produkterne, og når det kommer til måden, de bliver produceret på. 

Læs mere på www.haglofs.com

haglofs logo

Log ind