Havkajak i Kroatien (461)

5 DAGE MED TELT OG DANSK kajakinstruktør - inkl. lån af kajak og udstyr

LØRDAG DEN 5/10 TIL torsDAG DEN 5/10 2019

Drømmer du om varmt, klart rovand under kølen, solskin og godt selskab ovenvande? Så tag med Opdag Verden på den her tur til Adriaterhavet i Kroatien.

Kroatiens skærgård er et lækkert og usædvanligt velegnet sted til eventyr på vandet med havkajak. Det frodige skærgårdsmiljø og det klare, varme vand gør det til et spændende og samtidigt beskyttet rovand for nybegyndere. De små isolerede stenstrande i bugterne giver rig mulighed for tissepauser og snackstop, klippeudspring og en kølende dukkert.

Vores udgangspunkt er Split, hvor vi ror i fem dage mellem øerne ud for byen. Der er instruktion i pakning af kajakken til turen, og undervejs er der mulighed for at få genopfrisket, og lege med, tekniske færdigheder.

Start: Split Lufthavn lørdag kl. 13 (lørdag er en kort dag på vandet)

Slut: Split Lufthavn torsdag morgen (torsdag er rejsedag, så du kan tage en tidlig flyver hjem, hvis det passer dig bedst)

Hvem kan deltage? Niveauet er tilsigtet begyndere med et Euro Paddle Pass niveau 2 eller tilsvarende, men det er ikke nødvendigt med et bevis. Det er en fordel at have prøvet dagsture før, så man ved, at man kan sidde flere timer ad gangen i en havkajak på vandet i løbet af en hel dag.

Hvor langt skal vi ro om dagen? Vi tilsigter ca. 15 km hver dag.

Overnatningsform: Vi sover i telt, bivuak eller under åben himmel på selve turen. Den sidste nat overnatter man på et valgfrit vandrehjem eller lignende i Split, hvor vi har steder i flere prisklasser, vi kan anbefale. Undervejs overnatter vi to nætter på campingplads (lille egenbetaling).

Mad og vand: Du står selv for forplejning, men vi køber ind sammen ved turstart. To aftener er der campingfaciliteter. Eventuel fælles mad kan koordineres med de andre deltagere i turens gruppe på Mødestedet på Opdag verdens hjemmeside. Vi køber flaskevand lokalt ved start og undervejs.

TurlederJes Lindrum Brinch. Certificeret Instruktør 3 i Dansk Kano- og Kajakforbund og har siden 1999 roet mere end 20.000 kilometer i Danmark, Sverige, Norge, Island, Grønland, Kroatien og Italien.

Når du tager på tur med vores turledere, sikrer du dig, at der er én, der sørger for den bedst mulige oplevelse for hele gruppen. Når du er i trygge hænder, kan du nyde mere og være sikker på, at du oplever det bedste af området, du er på tur i.

DSC03174

Hvad koster det? 

Hvad koster det? Du køber selv din transport og kan bruge dit eget telt og udstyr, dele med andre deltagere eller låne det i Kroatien. Overnatningen på campingplads undervejs koster ca. €15 pr. person x 2. Vi planlægger turen, informerer dig om alt, hvad du skal vide, og sørger for en certificeret dansk havkajakturleder.

Læs mere om konceptet her

Dine omkostninger: Prisen for turen plus din mad og transport. Samlet pris bliver fra ca. 6.500 kr.

Du kan låne kajak, pagaj, vest, skørt, lamineret kort over området og sikkerhedsudstyr. Desuden er der mulighed for at låne simpelt lejrudstyr; telt og liggeunderlag.

Transport

Den nemme løsning: Du kan følges med Opdag Verdens turleder fra Danmark til turstart i Kroatien og hele vejen hjem igen. Det kan koordineres med turlederen i turens onlineforumgruppe på "Mødestedet".

Den fleksible løsning: Du er velkommen til at rejse fra eller til et andet sted og mødes med gruppen til turstart i Kroatien. Det betyder, at du kan forlænge dit ophold både før og efter turen, hvis du har lyst, og evt. få det til at passe med billige billetter til transport.

Der er fly fra København, Billund og Aalborg til Split. De billigste koster fra omkring 1.400 kr. og er oftest med en mellemlanding.

Bil: Der er små 2000 km til Split fra København. Men man kan også flyve til f.eks. Zagreb, Zadar eller Dubrovnik og billigt leje en bil, så man får turen langs den smukke kystlinje med.

P5141068

KR. 4.495
4.195,- FOR PLUS-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 300, HVIS DU ER PLUS-MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV PLUS-MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ her. Har du spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 05-10-2019
Slutdato 10-10-2019
Max deltager antal 12
Pris pr. person Kr. 4.495
Garanteret afrejse Nej
Betaling med ViaBill
Kr. 4.495 12

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Gå dig i form til vandreturen

Vil du med på vandretur, og er lidt usikker på om du kan stå distancen?

Så tag med på vore GÅ-MED ture. Det er dagsture på 10-15 km over det meste af Danmark

Læs mere her...

gaa med

Har du spørgsmål

Send os mail
Klik her

Du kan også ringe 
hverdage mellem 
9-16 på 
70 21 31 21 (tast 4)

Log ind