Du er her:

Førstehjælp på vandretur

gaa med

Praktisk workshop med turrelateret førstehjælp og principper for sikkerhed 

Vi har længe gerne villet tilbyde en kort og let tilgængelig workshop med førstehjælp til alle vores medlemmer og turdeltagere som gerne vil føle sig mere sikre i hvad der skal gøres og hvordan hvis uheldet er ude på tur. Så vi er virkelig glade af nu at kunne tilbyde alle det førstehjælpsmodul som vores turledere også får internt på turlederkursus i Opdag Verden, i en workshop i samarbejde med Eventyrsport og to turglade læger med masser af erfaring.

Du får træning i at håndtere:

  • Sikring af et skadested
  • Forstuvninger og brud
  • Blødninger
  • Hypotermi og hypertermi
  • Bevidstløs person
  • Valg af ting til førstehjælpstasken

Alt sammen med udgangspunkt i de forhold der gør sig gældende på tur. Så her kan du spørge om alle de ting til førstehjælpstasken og sikkerhed på tur i øvrigt, som du måske ligger inde med.

Underviserne er læger med bred baggrund fra både friluftsliv, redningstjeneste i vildmarken og lægefaglig virke. Desuden har begge skrevet flere artikler omkring turrelateret førstehjælp for Opdag Verden.

Afholdes i Eventyrsport Horsens søndag d. 18/9 kl. 12-15. Begrænset antal pladser.

Start: Kl. 12 i Eventyrsport Horsens
Slut: Kl. 15  i Eventyrsport Horsens

Pris: kr. 345 for Plus-medlemmer. Andre betaler kr. 495.

Vi tilbyder kurset i samarbejde med 'Nordic Outdoor Medics' der laver skræddersyede førstehjælpskurser til friluftsfolk. Bag firmaet står de tre læger og inkarnerede friluftsfolk Troels Mygind-Klausen, Ask Daffy Kvisselgaard og Asger Sonne, som alle også har specialkurser i vildmarksmedicin og mange års undervisningserfaring."  

Førstehjælpworkshop

Event Startdato Sted Pris pr. person Ledig plads TILMELDING
Førstehjælp på vandretur 18-09-2022 Eventyrsport Horsens Kr. 495 15
  • Log ind