Du er her:

Turleder kursus

Billede 07 10 2019 13.39.36

2 DAGES INTENSIVT KURSUS (obligatorisk for nye turledere i Opdag Verden)

Det her er weekenden for dig, der vil lære hvordan du bliver den bedst mulige turleder. Hele weekenden handler om at skabe indsigt i rollen som turleder; hvordan du gør det til dit livs bedste arbejde, hvad mulighederne egentlig er hos de danske turudbydere, og få helt styr på sikkerheden - både din egen og deltagernes. Vi viser dig mulighederne for at komme i gang med at være turleder, både i Opdag Verden og hos de andre rejseselskaber. Vi har blandt andet inviteret et par af branchens mest erfarne turledere til at fortælle om hvordan det er at arbejde hos forskellige bureauer.

Måske er du allerede i gang. Måske afslutter du snart en uddannelse på Paul Petersens Idrætsinstitut, Skovskolen eller en højskole, eller måske er du bare nået dertil med dit liv at du overvejer om det kunne være en mulighed at enten supplere dit nuværende arbejde eller måske skifte det helt ud, med et arbejde som turleder.

Kom med og få alle de tricks, hacks, gode råd, indsigter og svar på dine spørgsmål som sætter dig et skridt foran alle de andre der også vil være med.

Du får:

  • To dages undervisning af nogle af Danmarks mest vidende indenfor professionel turledelse
  • Personlig arbejdsbog med modeller og 'guldkorn' fra weekenden
  • Mulighed for at stille netop dine spørgsmål til professionelle turledere der har bred erfaring fra branchen
  • Overblik over mulighederne hos de forskellige udbydere i Danmark
  • Mad (2 x frokost, aftensmad og morgenmad), kaffe og the, frugt og kage

Sted: Ungdomsøen, København. Start i Nyhavn ved turbåden lørdag kl. 9 og undervisning til ca. 17 og søndag kl. 9-16. Båden går retur 17.15.

Overnatning: Det er muligt at overnatte i telt, shelter eller sovesal ude på Ungdomsøen. Det booker og betaler du selv.

Transport: Der er mulighed for at tage metroen til Kgs. Nytorv og gå til Nyhavn nr. 71 hvor vi mødes og tager båden lørdag morgen. Der kan parkeres med egen bil i sidegaderne (gratis lørdag aften og søndag).

Hvem er kurset for?: Vi har tilpasset indholdet til især dig der vil i gang med, eller er ved at uddanne dig til, at være turleder. Måske arbejder du som frivillig i en organisation og vil gerne inspireres til bedre at kunne håndtere fx gruppedynamik, sikkerhed og lejrliv. Helt oplagt er det også at deltage for dig der slutter en uddannelse som friluftsvejleder. Måske har du bare gået med drømmen om at prøve rollen som turleder af i flere år, og har erfaring fra rejser som du gerne vil sætte i spil og dele ud af. Kom og bliv afklaret på hvad det kræver, og hvad det kan give netop dig, at være turleder.

Har du spørgsmål til kurset, eller er i tvivl om det er noget for dig, så giv mig et kald direkte på telefon 70 21 31 21
Mvh Jes Brinch, aktivitetsansvarlig i Opdag Verden.

Program:

LØRDAG.

1. Modul:  Arbejdet som turleder i DK; hvad er mulighederne. Vi afklarer hvad der ligger af ansvar i rollen som turleder, hvad du kan forvente af arbejdsforhold og hvori forskellen ligger hos de forskellige udbydere. Her på 1. modul laver vi også et par afklarende øvelser i forhold til at finde ud af hvordan du kan være turleder.
2. Modul: Praksisøvelser til turleder værktøjskassen. Lær bl.a. en solid base af hurtige og nemme lege der fungerer godt på tur og med alle aldersgrupper.
3. Modul: Sådan bliver du den bedst mulige turleder. Gruppedynamik, konflikthåndtering, opmærksomhed og kommunikation på tur. Vi fremhæver de vigtigste principper for god turledelse - bl.a. med afsæt i teorier om motivation, tryghed og fællesskab.
4. Modul: Sikkerhed på tur. Vi gennemgår typiske uheld på tur, og hvordan du kan forberede dig selv og deltagerne bedst muligt. Du får også principperne for tryg og sikker turledelse i praksis, med alle de små gode huskeregler.

Fælles madlavning og uformel hygge efter dagens program.

SØNDAG.

5. Modul: Sådan designer du den bedst mulige tur i turen. Det er vigtigt at gæsterne oplever en sammenhæng i turens indhold og program, samt de enkelte dages opbygning. Selvom du laver en tildelt tur der overordnet er lavet af din arbejdsgiver, er der masser du kan gøre for at sikre folk gode oplevelser undervejs. Vi øser ud af vores mange års erfaring med turdesign, og snakker også om de faldgrupper du bør undgå.

6. Modul: Vi snakker med et par meget erfarne turledere som fortæller om deres oplevelser før, under og efter turene hos forskellige udbydere. Her kan du stille spørgsmål til netop det du er nysgerrig på.

Overnatning: Du har mulighed for at overnatte hvor du vil. Når undervisningen slutter lørdag kan du blive til fælles madlavning og hyggeligt og mere uformelt samvær indtil hen på aftenen. Det er muligt at overnatte med eget underlag og sovepose i telt på stedet, eller alternativt på sovesal.

Mad og vand: Vi sørger for mad, te og kaffe, frugt og kage. Medbring selv drikkevarer eller køb øl/vand på Øen. Vi laver fælles madlavning.

Du får et kursusbevis med en udspecificeret oversigt over indholdet for weekenden.

KR. 1.995,-
IKKE-MEDLEMMER KR. 2.195

DU SPARER KR. 200, HVIS DU ER MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ. Har du yderligere spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Event Startdato Slutdato Sted Pris pr. person Ledig plads TILMELDING
Turleder kursus (1219) 29-04-2023 30-04-2023 Kr. 2.195 16

COVID-19 - Få svar på dine spørgsmål her...

Vi kan godt forstå, at der kan være brug for særligt klare udmeldinger i forhold til rettigheder og muligheder, når du køber en tur i denne tid. Derfor har vi samlet de hyppigst stillede spørgsmål her, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Vi tager myndighedernes anbefalinger meget alvorligt, og alle vores turledere har skærpet opmærksom på hygiejne på alle ture.

  1. Får jeg refunderet min betaling, hvis turen aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?
  2. Får jeg min betaling retur, hvis jeg annullerer min tilmelding til turen?
  3. Hvornår tager Opdag Verden stilling til om turen gennemføres eller ej?
  4. Hvor lang tid har jeg til at beslutte mig for en ny tur, hvis den jer er tilmeldt aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?

Få svar på dine spørgsmål her...

Log ind