Du er her:

Nytårsvandring i Mols Bjerge

shutterstock 91055921

nytårsVANDRing I DANMARKS smukkeste NATIONALPARK -  MED mad OG opvarmede lavvuer

Tag med på en hyggelig og anderledes nytårstur i Mols Bjerge og oplev nationalparken på en ganske særlig tid. Vi vandrer efter forholdene, nyder vinterens stilhed og udsigterne over de åbne områder og havet. Turen går bl.a. forbi 'Tre Høje', der byder på panoramaudsigt fra Aarhus til Ebeltoft, og vi overnatter inde i nationalparken. På turen har vi fokus på at have tid til at nyde naturen undervejs og til lejrliv og bålhygge om aftenen.

Start: Femmøller Efterskole, lørdag kl. 10

Slut: Femmøller Efterskole, søndag senest kl. 16

Hvem kan deltage? Turen er for alle, der er i nogenlunde fysisk form og gerne vil vandre med fokus på at nyde naturen, holde udkigsstop og tage billeder. Det handler om vandring og fordybelse, og der er ingen hast. Lørdag aften er der tid til lejrliv med madlavning og hygge ved bålet.

Turniveau: Let – mellem. Man bærer sin egen rygsæk i bakket terræn. Vi vandrer op til 5 timer i roligt tempo.

Overnatningsform: Vi overnatter i  telt. Opdag Verden opstiller lavvuer med ovn til samlingstelte.

Mad og vand: Medbring frokost til lørdag og søndag - evt. som madpakke lørdag og snacks til søndag. Lørdag aften laver vi fælles aftensmad som Opdag Verden har købt ind til. Der er mulighed for bål. Vand kan tankes ved start og ved lejren, men sørg for at have opbevaring til i hvert fald 2 liter.

Hvad koster det?

Du køber selv din mad samt transport og bruger dit eget telt eller deler med andre deltagere. Vi planlægger turen, informerer dig om alt, hvad du skal vide, og sørger for en dygtig dansk turleder.

Når du tager på tur med vores turledere, sikrer du dig, at der er én, der sørger for den bedst mulige oplevelse for hele gruppen. Når du er i trygge hænder, kan du nyde mere og være sikker på, at du oplever det bedste af området, du er på tur i.

Læs mere om konceptet her

Dine omkostninger: Prisen for turen plus din mad og transport.

Transport:

Offentlig transport fra Aarhus: Tag med bus 123 fra Aarhus Rutebilstation direkte til Femmøller Efterskole. Pris: 160 kr. t/r for en voksenbillet. Turen tager ca. en time. Bussen tilbage til Aarhus søndag eftermiddag går på 11. minut hver time.

Bil: Fra Århus er der 40 km, og fra København er der 346 km (179 km, hvis man tager færgen Odden-Ebeltoft). Det er muligt at parkere ved Femmøller Efterskole weekenden over. Man kan koordinere fælles transport til og fra ruten i turens gruppe på Mødestedet.

KR. 995
795,- FOR PLUS-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 200, HVIS DU ER PLUS-MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV PLUS-MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ. Har du spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 01-01-1999
Slutdato 01-01-1999
Ledig plads 25
Pris pr. person Kr. 995
Garanteret afrejse Nej

COVID-19 - Få svar på dine spørgsmål her...

Vi kan godt forstå, at der kan være brug for særligt klare udmeldinger i forhold til rettigheder og muligheder, når du køber en tur i denne tid. Derfor har vi samlet de hyppigst stillede spørgsmål her, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Vi tager myndighedernes anbefalinger meget alvorligt, og alle vores turledere har skærpet opmærksom på hygiejne på alle ture.

  1. Får jeg refunderet min betaling, hvis turen aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?
  2. Får jeg min betaling retur, hvis jeg annullerer min tilmelding til turen?
  3. Hvornår tager Opdag Verden stilling til om turen gennemføres eller ej?
  4. Hvor lang tid har jeg til at beslutte mig for en ny tur, hvis den jer er tilmeldt aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?

Få svar på dine spørgsmål her...

Log ind