Ture med Garanteret afgange

Her finder du alle Ture & Kurser med "Garanteret afgang". Det betyder at Opdag verden har vurderet at der er deltagere nok til at turen kan afvikles. Du kan bestille turene i denne kategori med ro i sjælen. 

weekend med friluftsliv for hele familien, inkl. kano og klatring

fredag den 22. juni til søndag den 24. juni 2018 - garanteret afrejse

Få et afbræk fra hverdagen sammen, i simple rammer under åben himmel, med masser af leg og fællesskab. Vi inviterer jer med til det perfekte sted til en sjov og aktiv weekend for alle størrelser. Sammen tager vi på opdagelse i kano, hygger ved bålet, klatrer på klatrevæg, går på slackline og eventyr i skoven, når vi mødes på en stor ødegård i Sverige til en weekend med friluftsliv i børnehøjde. Vi sover og opholder os for det meste ude, men har mulighed for at rykke i ly indendørs hvis vejret bliver for vådt.

Pris: Kr. 795

7 dages vandretur med dansk turleder og fast overnatning

Søndag den 24. juni til lørdag den 30. juni 2018 

Det her er vandreturen for alle, der har lyst til at opleve de dragende, grønne øer med kun en dagtursrygsæk på ryggen. Vi vandrer nemlig dagsture, men får stadig det hele med i de imponerende, sagnomspundne landskaber.

Der er lukket for nye tilmeldinger

Lær at begå dig sikkert i fjeldet

Tirsdag den 26. juni til søndag den 1. juli 2018 - garanteret afholdelse / få pladser

Har du lyst til at lære mere om at færdes på fjeldet, så er dette kursus i fjeldvandring noget for dig. Det åbner for et hav af muligheder, når du kan begå dig på fjeldet – og følelsen af frihed i de åbne vidder er helt fantastisk. På det her kursus underviser vi netop i at gøre dig klar til at tage på fjeldtur over flere dage både alene og med andre.

Pris: Kr. 2.995 - Medlemspris: Kr. 2.695

2 dages vandretur ved møns klint med TELT OG DANSK turleder

Lørdag den 30. juni til søndag den 1. juli 2018 - kun få pladser!

Oplev naturen ved Møns Klint. Weekendturen her følger en del af den 175 kilometer lange Camønoen og giver et godt indblik i, hvorfor ruten hurtigt er blevet en dansk klassiker. Her er fantastisk fin natur, nogle af Danmarks mest dramatiske udsigter og spændende dansk kulturhistorie.

Pris: Kr. 595 - Medlemspris: Kr. 495

Kom godt i gang med friluftsliv og vandring, dagskursus i Midtjylland

Søndag den 1. juli 2018, Kl. 10-17 - garanteret afholdelse / få pladser

Har du længe gået og drømt om at komme mere ud i naturen i Danmark, vandre og måske nyde friluftslivet i Danmark? Kurset gør dig parat til, at tage på dagsvandreture i Danmark. Vi introducerer dig til de grundlæggende færdigheder i friluftsliv. 

Pris: Kr. 795 - Medlemspris: Kr. 695

Flot weekendvandring i sydsvensk løvskov med telt og dansk turleder

Fredag den 6. juli til søndag den 8. juli 2018 - kun få pladser!

På turene til nationalpark Söderåsen kan du opleve noget af Sydsveriges smukkeste natur, og smage på vandring i et anderledes, og let kuperet terræn, i forhold til det danske. Her er masser af løvskov, klipper og kløfter, brusende åer og flotte udsigter undervejs.

Pris: Kr. 595 - Medlemspris: Kr. 495

8 dages vandretur med telt og dansk turleder

Lørdag den 21. juli til lørdag den 28. juli 2018 - kun få pladser!

Der er rigtig gode grunde til, at Jotunheimen Nationalpark er en favorit blandt folk, der elsker fjeldet. På den her tur vandrer vi i åbne, grønne fjelde med masser af små, blanke bjergsøer til mere rå bjergområder i landskaber, der byder på Nordeuropas højeste koncentration af tinder på over 2000 meter.  

Pris: Kr. 2.495 - Medlemspris: Kr. 1.995

7 dages vandretur med dansk turleder og fast overnatning

Søndag den 22. juli til lørdag den 28. juli 2018 - GARANTERET AFREJSE

Det her er vandreturen for alle, der har lyst til at opleve de dragende, grønne øer med kun en dagtursrygsæk på ryggen. Vi vandrer nemlig dagsture, men får stadig det hele med i de imponerende, sagnomspundne landskaber.

Der er lukket for nye tilmeldinger

9 dages vandretur med indlandsis og moskus

lørdag den 28. juli til søndag den 5. august 2018 - kun få pladser!

I fjeldet bag Kangerlussuaq i Vestgrønland er der alt, hvad du kan ønske dig som vandrer. Fantastisk smuk, uberørt natur, stilhed, masser af sol, et utal af søer og elve med det reneste vand, grønne dale og fjelde, indlandsis og gletsjere, moskusokser, rensdyr og polarræve. Det ligger for fødderne af dig, når du træder ud af flyet fra Danmark, og det bedste er, at der nærmest er garanti for, at du får det hele at se. Vi har lavet en tur, hvor du får det hele med.

Pris: Kr. 3.495 - Medlemspris: Kr. 2.995

10 dages drømmetur mellem isskosser og grønne fjelde

Tirsdag den 31. juli til torsdag den 9. august 2018 - garanteret afrejse

Drømmer du om store isskosser i vandet ved siden af kajakken og friluftsliv i verdensklasse? Så tag med på den her kajaktur til Sydgrønland. Vi har lagt en fed rute, der bringer dig til det Grønland, som alle taler om. 

Der er lukket for nye tilmeldinger

7 dages vandretur med dansk turleder og overnatning på hostel

Søndag den 5. august til lørdag den 11. august 2018 - garanteret afrejse

Det her er vandreturen for alle, der har lyst til at opleve de dragende, grønne øer med kun en dagtursrygsæk på ryggen. Vi vandrer nemlig dagsture, men får stadig det hele med i de imponerende, sagnomspundne landskaber.

Der er lukket for nye tilmeldinger

7 dages vandretur med dansk turleder og overnatning i fast hytte

Søndag den 12. august til lørdag den 18. august 2018 - kun 2 pladser!

Det her er vandreturen for alle med lyst til at opleve de dragende grønne øer, med kun en dagtursrygsæk på ryggen. Vi vandrer forskellige dagsture, så vi får det hele med i det imponerende sagnomspunde landskab. Oplev blandt andet Bøsdalafossen, det gamle bispesæde Kirkeby og den karakteristiske bygd Saksun.

Pris: Kr. 2.995 - Medlemspris: Kr. 2.495

8 dages hytte til hytte vandretur i alperne med dansk turleder

lørdag den 25. august til lørdag den 1. september 2018 - garanteret afrejse

Tag med på en fantastisk vandretur på tværs af alperne; fra Oberstdorf i Sydtyskland til Melag i Norditalien. På den her 8 dages vandretur bliver du vidne til noget af det bedste, Alperne har at byde på. Vi vandrer gennem idylliske bjerglandsbyer, over duftende blomsterenge og under forrevne bjergtinder. Vi vil med garanti se både murmeldyr og stenbukke.

Pris: Kr. 2.995 - Medlemspris: Kr. 2.495

5 DAGE MED TELT OG DANSK kajakinstruktør - inkl. lån af kajak og udstyr.

LØRDAG DEN 8/9 TIL TORSDAG DEN 13/9 2018 - garanteret afrejse

Drømmer du om varmt, klart rovand under kølen, solskin og godt selskab ovenvande? Så tag med Opdag Verden på den her tur til Adriaterhavet i Kroatien.

 

 

Pris: Kr. 4.495 - Medlemspris: Kr. 3.995

2 dages vandretur med overnatning i shelter og dansk turleder

Lørdag den 15. september til søndag den 16. september 2018 - garanteret afrejse

Oplev den flotte og nemt tilgængelige vandrerute Skjoldungestien ved Roskilde. Vi har lavet en weekendtur hvor alle kan være med og med mulighed for at sove i shelter undervejs. Vi følger en del af stisystemet fra Hvalsø og vandrer to hele dage i området ved Boserup skov.
Turen er varieret og byder på flot dansk natur og kulturhistorie. Snør støvlerne, kom med og opdag hvorfor Sjællands første nationalpark blev netop her. 

Pris: Kr.595 - Medlemspris: Kr. 495

3 dages vandretur i flotte landskaber med telt og erfaren dansk turleder

Fredag den 21. september til søndag den 23. september 2018 - Garanteret afrejse

Hald Sø og Dollerup Bakker er et af Danmarks mest kendte naturområder. Her vandrer du og i et rent, uspoleret miljø gennem flotte landskaber med interessante dyr og planter samt spændende kulturhistorie. Tag med og oplev en af vores klassikere.

Pris: Kr. 595 - Medlemspris: Kr. 495

3 dage i vildmarken blandt tjur og urfugl - god for begyndere

fredag den 12. oktober til søndag den 14. oktober 2018 - garanteret afrejse

Bohusleden nord for Göteborg fører os ind og ud af Vättlefjäll Naturreservat. Her vandrer vi i et storslået naturområde med både nåle- og løvtræer, skovklædte lyngheder, fugtige og våde sprækkedalstrøg samt højslette med et rigt dyre- og fugleliv. Vi kan blandt andet være heldige at møde såvel tjur som urfugl. Hver aften slår vi lejr og nyder bålstemningen ved en af områdets søer.

Pris: Kr. 595 - Medlemspris: Kr. 495

8 dages hytte til hytte vandretur over Tramuntana bjergene på Mallorca med dansk turleder

lørdag den 13. oktober til lørdag den 20. oktober 2018 - Garanteret afrejse

Det er fantastisk at vandre på smukke Mallorca, når foråret endnu ikke er begyndt at spire i store dele af Europa, og igen når efteråret tager over i det danske. Her er vejret nemlig lunt og lækkert på Middelhavsøen, når vi vandrer med små rygsække fra refugie til refugie gennem Tramuntana-bjergene, som er en del af UNESCOs verdensarv.

Pris: Kr.2.995 - Medlemspris: Kr. 2.495

Log ind

5 gode GRUNDE TIL AT TAGE PÅ TUR MED OPDAG VERDEN

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

 

Gå dig i form til vandreturen med Opdag Verden

Vil du med på vandretur, og er lidt usikker på om du kan stå distancen?

Så tag med på vore GÅ-MED ture. Det er dagsture på 10-15 km flere steder i landet. Det er gratis for medlemmer og koster 20 kroner, hvis du ikke er medlem.

Læs mere her...

 

Log ind