MADABOUT OUTDOOR? - BLIV MEDLEM | LOG IND
Kurven er tom

Her finder du alle Ture & Kurser med "Garanteret afgang". Det betyder at Opdag verden har vurderet at der er deltagere nok til at turen kan afvikles. Du kan bestille turene i denne kategori med ro i sjælen. 

3 dages kajaktur og kursus med TELT OG DANSK instruktør - PRIS KR. 2.695

Fredag den 18. august til søndag den 20. august 2017

Drømmer du om at tage sikkert på weekendture i kajak, eller trænger dine kompetencer til at blive pudset lidt af, så er basiskurset i friluftsliv og havkajak noget for dig. Tag med på en kombineret tur og kursus i havkajak i skærgården ved Göteborg. Det er korte dagsture kombineret med instruktion i teknik og sikkerhed i havkajak.

Pris pr. person: Kr. 2.695 - Medlemsbonus: Kr. 270

10 dages vandring med erfaren dansk turleder og mulighed for toptur 

Torsdag den 24. august til lørdag den 2. september 2017 - GARANTERET AFREJSE

Kebnekaisemassivet i Sveriges Lappland har alt hvad vandrehjertet kan begære og leverer en formidabel mulighed for en klassisk toptur med sin over 2100 meter høje top. Landskabet er vidtstrakt og med gode muligheder for varieret vandring og overnatning. Her er fyrre gletchere, grønne smeltevandssøer, legendariske fjelde, grønne dale, krystalklart vand i bækkene, rensdyr og en samehytte hvor der serveres vafler og rensdyrkød. Turen er for dig, der er godt vant til at vandre med udstyr og gerne vil tilføje vandringen nogle højdemeter. Til gengæld har vi har sørget for god tid til at komme helt op på toppen.

Pris pr. person: Kr. 2.395

weekendkursus i friluftsliv, inkl bogen "FRILUFTSLIV – FRA DRØM TIL VIRKELIGHED"

Fredag den 25. august til søndag den 27. august 2017 Garanteret afholdelse

Opdag Verden har lavet et kursus i friluftsliv til dig der drømmer om at komme ud og være med. Gør drømmen til virkelighed med et kursus i friluftsliv og vandring hvor du lærer netop det du skal kunne for at kunne tage på kortere ture både på og væk fra stierne.

Pris pr. person: Kr. 1.995 - Medlemsbonus: Kr. 400

2 dages vandretur ved møns klint med TELT OG DANSK turleder - PRIS KR. 495

Lørdag den 26. august til søndag den 27. august 2017 - Garanteret afrejse

Oplev sommeren på de flotte etaper ved Møns Klint. Vi har lavet en weekendtur der følger en del af Camønoens 175 km lange rute og som giver dig et godt indblik i hvorfor den på kort tid er blevet populær. Turen er varieret og byder på særegen dansk natur og kulturhistorie. Snør støvlerne, kom med og vær en del af den nyeste vandrebevægelse i Danmark. 

Pris pr. person: Kr. 495 - Medlemsbonus: Kr. 100

10 dages vandretur med telt og dansk turleder

Fredag den 1. september til søndag den 10. september - Garanteret afrejse

Vi traverserer Rumæniens højeste bjerge med toppe op mod 2500 meter. Fagaras-massivet i den sydlige del af Europas største bjergkæde, Karpaterne, er spektakulært, og vandringen er til tider på stejle og smalle stier. Her oplever du et udsøgt vildnis med få turister og flest lokale. Rumænien har desuden Europas største bestand af bjørne. Her er din mulighed for at komme med til et af Europas bedst gemte vandreområder.

Pris pr. person: Kr. 2.995

VANDRETUR DANMARKS Smukkeste nATIONALPARK - weekend MED TELT OG DANSK TURLEDER - PRIS KR. 495

Fredag d. 1. september til søndag d. 3 september - Garanteret afrejse

Tag med på vandretur i Mols Bjerge og oplev en af Danmarks nationalparker. Vi vandrer og overnatter i nationalparken og kommer igennem både skov, marker og områder med udsigt til havet. Turen går bl.a. forbi Tre Høje med panoramaudsigt fra Aarhus til Ebeltoft. Fokus på turen vil være at have tid til at nyde naturen på vandringen og til lejrliv og bålhygge om aftenen.

Pris pr. person: Kr. 495 - Medlemsbonus: Kr. 100

10 dages vandretur med telt og erfaren dansk turleder - pris Kr. 2.995

Fredag den 8. september til søndag den 17. september 2017 - Garanteret afrejse

Oplev det varierede flotte skotske højland og charmen i de små hyggelige byer undervejs. Vi vandrer på West Highland Way der strækker sig over 154 km. En klassisk rute med rødder tilbage til klantiden og som du har mulighed for at berige med en bestigning af Storbritanniens højeste bjerg Ben Nevis. Turen byder på skove, bjerge, høj- og lavland, afvekslende natur og sandsynligvis både regnbyger og solskin. Undervejs vil der også være rig mulighed for at stifte bekendtskab med den skotske lokalkultur når vi går igennem de små byer.

Pris pr. person: Kr. 2.995 - Medlemsbonus: Kr. 600

På eventyr i Danmarks største skov

Fredag d. 8 september – søndag d. 10 september 2017 - Garanteret afrejse

Rold Skov, som er Danmarks største skov stækker sig over 80 km2.. Den er omkranset af myter om røvere, hekse, krybskytter, spåkoner og andet godtfolk, men den har også meget andet at byde på. Området er en særegen naturperle, der danner ramme om Nord Europas mest vandrige kilder. 

Pris pr. person: Kr. 495 - Medlemsbonus: Kr. 100

3 dages vandretur i flotte landskaber med telt og erfaren dansk turleder

Fredag den 15. september til søndag den 17. september 2017 - Garanteret afrejse

Hald Sø og Dollerup Bakker er et af Danmarks mest kendte naturområder. Her vandrer du i flotte landskaber med interessante dyr og planter, spændende kulturhistorie og i et rent og uspoleret miljø. Tag med og oplev en af vores klassikere.

Pris pr. person: Kr. 495 - Medlemsbonus: Kr. 100

VANDRETUR I DANMARKS smukkeste NATIONALPARK -WEEKEND MED TELT OG DANSK TURLEDER - PRIS KR. 495

Fredag d. 22. september til søndag d. 24 september - Garanteret afrejse

Tag med på efterårsvandretur i Mols Bjerge og oplev en af Danmarks nationalparker i ekstra flotte farver. Vi vandrer og overnatter i nationalparken og kommer igennem både skov, marker og områder med udsigt til havet. Turen går bl.a. forbi Tre Høje med panoramaudsigt fra Aarhus til Ebeltoft. Fokus på turen vil være at have tid til at nyde naturen på vandringen og til lejrliv og bålhygge om aftenen.

Pris pr. person: Kr. 495 - Medlemsbonus: Kr. 99

7 dages vandretur med telt og erfaren dansk turleder - Pris 2.295

Lørdag den 23. september til fredag den 29. september 2017

Med Nordeuropas største koncentration af toppe over 2000 meter, er du garanteret spektakulær vandring i Jotunheimen nationalpark i Norge. Vi har lavet en vandretur der tager dig op mellem de norske tinder, og som samtidig tager dig forbi gode muligheder for at fiske flotte fjeldørreder undervejs. Her får du fjeldvandring i et klassisk område med grønne dale, hvide gletchere og store udsigter. Dertil kommer et nærmest jomfrueligt vand at fiske efter aftensmaden i.

Pris pr. person: Kr. 2.295 - Medlemsbonus: Kr. 230

4 DAGES KAJAKTUR MED TELT OG ERFAREN DANSK TURLEDER - PRIS KR. 2.995

LØRDAG DEN 30/9 TIL ONSDAG DEN 4/10 2017

Drømmer du om varmt og klart rovand under kølen og godt selskab ovenvande? Så tag med Opdag Verden på tur til Adriaterhavet i Kroatien.

Pris pr. person: Kr. 2.995 - Medlemsbonus: Kr. 300

Log ind