tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Grupper - Opdag Verden
 • Turleder kursus

  Dette er gruppen for dig som deltager på Turleder kursus 2020. Her kan du koordinere samkørsel og skrive med de andre deltagere samt kursuskoordinator for Opdag Verden.
 • Vandring i Mols Bjerge (746)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Mols Bjerge (746). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Camønoen (742)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Camønoen (742). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Kursus i vinter friluftsliv og vandring - Sydsverige (732)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i vinter friluftsliv og vandring - Sydsverige (732). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk...
 • Vandring i Vättlefjäll Naturreservat (737)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Vättlefjäll Naturreservat (737). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Mallorca (704)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Mallorca (704). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Toscana (708)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Toscana (708). Her kan du koordinere transport og evt. deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Himmelbjergruten (764)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Gribskov (764). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Gran Canaria (713)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Gran Canaria (713). Her kan du koordinere transport, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Toscana (707)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Toscana (707). Her kan du koordinere transport og evt. deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Havkajak i Kroatien (728)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Havkajak i Kroatien (728). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Mols Bjerge (745)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Mols Bjerge (745). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring rundt om Raslången (756)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring rundt om Raslången (756). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i alperne – Østrig hytte til hytte (721)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Alperne - Østrig hytte til hytte (721). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Camønoen (741)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Camønoen (741). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Himmelbjergruten (763)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Himmelbjergruten (763). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Rota Vicentina (710)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Rota Vicentina (710). Her kan du koordinere transport og evt. deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Kursus i friluftsliv og vandring – Nordsjælland (753)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i friluftsliv og vandring - Nordsjælland (753). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Gribskov (761)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Gribskov (761). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i alperne – Østrig hytte til hytte (720)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Alperne - Østrig hytte til hytte (720). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Mine Grupper

Du er ikke medlem af nogen grupper endnu
Vis alle

Har du spørgsmål

jes 300

Send os mail
Klik her...

Vi svarer inden for 48 timer

Du kan ringe hverdage 
mellem 
10-16
på 70 21 31 21

 

 

 

 

 

Log ind