• Kursus i friluftsliv og vandring – Nordsjælland (440)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i friluftsliv og vandring - Nordsjælland (440). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Rogaland (428)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Rogaland (428). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Havkajak i Grønland (403)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Havkajak i Grønland (403). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Isle of Skye (427)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Isle of Skye (427). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Isle of Skye (426)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Isle of Skye (426). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Fjeldski i Norge - hytte til hytte (420)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Fjeldski i Norge - hytte til hytte (420). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Fjeldski i Norge - hytte til hytte (421)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Fjeldski i Norge - hytte til hytte (421). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vinterfjeldsuge i Norge (419)

  Denne gruppe er for dig som deltager på turen Vinterfjeldsuge i Norge (419). Her koordinerer du samkørsel, deling af grej og andet med de andre deltagere. Du kan også stille eventuelle spørgsmål vedrørende turen, direkte til Opdag Verden. 
 • Vandring på Söderåsen (432)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Söderåsen (432). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Gran Canaria (429)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Gran Canaria (429). Her kan du koordinere transport, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Mols Bjerge (433)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Mols Bjerge (433). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Kursus i vinter friluftsliv og vandring – Midtjylland (437)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i vinter friluftsliv og vandring - Midtjylland (437). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk...
 • Kursus i vinter friluftsliv og vandring – Nordsjælland (434)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i vinter friluftsliv og vandring - Sydsverige (434). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk...
 • Kursus i vinter friluftsliv og vandring - Sydsverige (435)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i vinter friluftsliv og vandring - Sydsverige (435). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk...
 • Kursus i friluftsliv og vandring – Nordsjælland (436)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i friluftsliv og vandring - Nordsjælland (436). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Söderåsen (431)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Söderåsen (431). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Introkursus i friluftsliv og vandring (424)

  Dette er gruppen for dig som deltager på Introkursus i friluftsliv og vandring (424). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Isle of Skye (370)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Isle of Skye (370). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Vättlefjäll Naturreservat (369)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Vättlefjäll Naturreservat (369). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup bakker (366)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup Bakker (366). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Mine Grupper

Du er ikke medlem af nogen grupper endnu
Vis alle

Har du spørgsmål

Send os mail
Klik her

Du kan også ringe 
hverdage mellem 
9-16 på 
70 21 31 21 (tast 4)

Log ind

Cron Job Starts