• Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup bakker (565)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup Bakker (565). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup bakker (564)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup Bakker (564). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Vättlefjäll Naturreservat (563)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Vättlefjäll Naturreservat (563). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Vättlefjäll Naturreservat (562)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Vättlefjäll Naturreservat (562). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Mols Bjerge (561)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Mols Bjerge (561). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Mols Bjerge (560)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Mols Bjerge (560). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Færøerne – fast hytte (559)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Færøerne (559). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Mallorca (558)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Mallorca (558). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Mallorca (557)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Mallorca (557). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Camønoen (556)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Camønoen (556). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Camønoen (555)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Camønoen (555). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Skjoldungestien (554)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Skjoldungestien (554). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Söderåsen (553)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Söderåsen (553). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Söderåsen (552)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Söderåsen (552). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Söderåsen (551)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Söderåsen (551). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på West Highland Way (548)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på West Highland Way (548). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Camønoen (547)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Camønoen (547). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Camønoen (546)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Camønoen (546). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Introkursus i friluftsliv og vandring (538)

  Dette er gruppen for dig som deltager på Introkursus i friluftsliv og vandring (538). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Skjoldungestien (537)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Skjoldungestien (537). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Mine Grupper

Du er ikke medlem af nogen grupper endnu
Vis alle

Har du spørgsmål

Send os mail
Klik her

Du kan også ringe 
hverdage mellem 
9-16 på 
70 21 31 21 (tast 4)

Log ind