Opdag Verden søger turledere

Er du vild med at vandre, god til mennesker og taler du tysk eller spansk?

Vi har lige nu en god flok dygtige turledere, men leder efter et par nye turledere der kan begå sig med tysk eller spansk. Du må gerne være moden af alder, og du skal have tid til at bruge 3-4 uger om året på at rejse.

Kan du svare ja, så kunne det være noget for dig at være turleder hos Opdag Verden. Vi vokser og laver flere ture end nogensinde før. Derfor har vi brug for endnu flere dygtige turledere der vil være med på holdet i sæsonen 2018-19.

Opdag Verden laver hovedsagelig ture med primitiv overnatning og friluftsliv i fokus, men også hytte til hytte ture med mere komfort. Turene laves i medlemsklubben og har en høj grad af fællesskab. Det er derfor vigtigt du er rummelig af karakter og har lyst til at dele oplevelsen med alle.

Vi er særligt interesserede i turledere der har erfaring med vandring i alperne eller de Kanariske øer.

Din rolle som turleder er først og fremmest at tage ansvar for den praktiske del – selve turen. Men som turleder kommunikerer du også med deltagerne i måneden op til turen på vores hjemmeside, hvor deltagerne kan stille spørgsmål og koordinere rejsen.

Vi lægger vægt på at du har erfaring med at rejse med rygsæk, men du behøver ikke være ekspert og have lavet lange ekspeditioner. Det er vigtigt du er klar til at håndtere grupper med meget forskellige deltagere og kan kommunikere tydeligt og forventningsafstemme undervejs så alle får den bedst mulige oplevelse.

Du bliver lønnet til fast takst og ansat hos Opdag Verden så du er forsikret. Som turleder bliver du en del af et mindre team af dygtige turledere og arbejder i tæt kontakt med Opdag Verdens aktivitetsansvarlige. Der er gode muligheder for sparring, videndeling og videreudvikling af dine færdigheder som turleder.

Lyder det som noget for lige dig så skriv til aktivitetsansvarlig Jes Brinch, og fortæl om det du kan og vil med rejser. Meget gerne med specifikke destinationer og vedlæg et CV.

Send en mail til  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Med venlig hilsen
Aktivitetsansvarlig
Jes Brinch

 

1 2 3 4 5 6

Log ind

Log på med dit brugernavn og adgangskode

5 gode GRUNDE TIL AT TAGE PÅ TUR MED OPDAG VERDEN

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

 

Gå dig i form til vandreturen med Opdag Verden

Vil du med på vandretur, og er lidt usikker på om du kan stå distancen?

Så tag med på vore GÅ-MED ture. Det er dagsture på 10-15 km flere steder i landet. Det er gratis for medlemmer og koster 20 kroner, hvis du ikke er medlem.

Læs mere her...

 

Har du spørgsmål

Send os mail
Klik her

Du kan også ringe 
hverdage mellem 
9-16 på 
70 21 31 21 (tast 4)

 

Log ind