Opdag Verden søger turledere

Er du vild med at vandre, padle i kano, ro i kajak, gå med ski og snesko eller cykle på tur med primitive overnatninger i vild natur?

Har du lyst til at dele glæden ved friluftsliv med andre og tage ansvar for den gode oplevelse for alle?!

Og vil du være med til at udvikle Europas bedste vandreture med primitiv overnatning?

Så kunne det være noget for dig at være turleder hos Opdag Verden. Vi vokser og laver flere ture end nogensinde før. Derfor har vi brug for endnu flere dygtige turledere der vil være med på holdet i sæsonen 2017-18.

Opdag Verden laver hovedsagelig ture med primitiv overnatning og friluftsliv i fokus. Turene laves i medlemsklubben og har en høj grad af fællesskab. Det er derfor vigtigt du er rummelig af karakter og har lyst til at dele oplevelsen med alle.

Som noget nyt er vi særligt interesserede i nye turledere der har erfaring med vandring i Europa udenfor Skandinavien og som vil lave flere ture af ca. en uges varighed.

Din rolle som turleder er først og fremmest at tage ansvar for den praktiske del – selve turen. Men som turleder kommunikerer du også med deltagerne i måneden op til turen på vores hjemmeside, hvor deltagerne kan stille spørgsmål og koordinere rejsen.

Vi lægger vægt på at du har erfaring med at rejse med rygsæk og overnatte primitivt, men du behøver ikke være ekspert og have lavet lange ekspeditioner. Det er vigtigt du er klar til at håndtere grupper med meget forskellige deltagere og kan kommunikere tydeligt og forventningsafstemme undervejs så alle får den bedst mulige oplevelse.

Du bliver lønnet til fast takst og ansat hos Opdag Verden så du er forsikret. Som turleder bliver du en del af et mindre team af dygtige turledere og arbejder i tæt kontakt med Opdag Verdens aktivitetsansvarlige. Der er gode muligheder for sparring, videndeling og videreudvikling af dine færdigheder som turleder.

Lyder det som noget for lige dig så skriv til aktivitetsansvarlig Jes Brinch og fortæl om det du kan og vil med rejser, meget gerne med specifikke destinationer. Gerne med CV.

Send en mail til  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Med venlig hilsen
Aktivitetsansvarlig
Jes Brinch

 

1 2 3 4 5 6

Log ind