Vandring på Camønoen (333)

Garanteret afrejse

Møn

2 dages vandretur ved møns klint med telt og dansk turleder - familietur - PRIS KR. 595

Lørdag den 19. maj til søndag den 20. maj 2018 - Garanteret afrejse

Oplev foråret med hele familien på et af de smukkeste steder i Danmark. Vi vandrer på, og ved, Klinteetappen ved Møns Klint. Turleder Tina Noregren er uddannet naturvejleder og har bred erfaring i ture med, og formidling til, børn. Vi har lavet en weekendtur der læner sig op af vores ordinære Camønotur men hvor dagene er væsentligt kortere kilometermæssigt og formidlingen på turen vil være målrettet både store og små. Turen er varieret og byder på særegen dansk natur og kulturhistorie lige midt i højsæsonen for bøgeskov og udeliv. Snør støvlerne på ungerne, dine forældre, dig selv og vennerne og tag med os på eventyr på dejlige Møn.

Hvem kan deltage?
Denne tur er for hele familien. Vi skal gå op til 8 km på en dag. Vi overnatter ude, så det skal I have udstyr til. Er du I tvivl om I kan være med så ring til os for en snak på tlf. 27576956 (aktivitetsansvarlig i Opdag Verden, Jes Lindrum Brinch)

Start: Jydelejet p-plads ved Langebjergvej 1, 4791 Borre, lørdag kl. 11

Slut: Jydelejet p-plads ved Langebjergvej 1, 4791 Borre, søndag kl. senest 16

Turniveau: Let

Hvor langt skal vi vandre om dagen?: Op til max 8 km på stier og veje, med mulighed for at gå mere når vi når i lejr om eftermiddagen, hvis man er frisk.

Overnatningsform: På officiel lejrplads tæt på vandet, i telt eller under tarp

Mad og vand: Regn med at lave mad på medbragt kogegrej. Det er oplagt at medbringe en frossen ret hjemmefra som tør op undervejs og bare skal varmes sammen med ris eller pasta. Vand kan tankes tæt på start og vi har noget fælles vand med til lejrpladsen. Vi koordinerer deling af kogegrej i turens gruppe på Mødestedet som du automatisk bliver tilmeldt når du køber turen.

Turleder: Tina Noregren

Når du tager på tur med vores turledere, sikrer du dig, at der er en der sørger for den bedst mulige oplevelse for hele gruppen på tur. I trygge hænder kan du nyde mere og vide at du får det bedste af området du er på tur i.

Hvad koster det:
Du køber selv din transport og bruger dit eget telt eller deler med andre deltagere. Vi laver turen, informerer dig om alt hvad du skal gøre og sørger for en dygtig dansk turleder til at guide hele familien gennem Klinteskoven, forbi de bedste udsigter og frem til den hyggelige lejrplads ved vandet.

Læs mere om konceptet her

Dine omkostninger:  Prisen for turen, plus din mad og transport.

Transport:

Bil:  Der er ca. 250 km fra København og 300 km fra Århus. Vi gør hvad vi kan for at koordinere fælles transport til og fra ruten i turens gruppe på Mødestedet.

KR. 595
495,- FOR PLUS-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 100, HVIS DU ER PLUS-MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV PLUS-MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ. Har du yderligere spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 19-05-2018
Slutdato 20-05-2018
Pris pr. person Kr. 595
Betaling med ViaBill
Kr. 595 14

Log ind

Log på med dit brugernavn og adgangskode

5 gode GRUNDE TIL AT TAGE PÅ TUR MED OPDAG VERDEN

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

 

Gå dig i form til vandreturen med Opdag Verden

Vil du med på vandretur, og er lidt usikker på om du kan stå distancen?

Så tag med på vore GÅ-MED ture. Det er dagsture på 10-15 km flere steder i landet. Det er gratis for medlemmer og koster 20 kroner, hvis du ikke er medlem.

Læs mere her...

 

Log ind