Vandring i Jotunheimen (241)

Garanteret afrejse

shutterstock 564223666

7 dages vandretur med telt og dansk turleder  

Lørdag den 23. september til fredag den 29. september 2017

Jotunheimen Nationalpark er et yndet udflugtsmål for danske fjeldentusiaster - og med god grund. Denne tur byder på alt fra åbne fjeldområder med mange små søer, til de mere rå fjeldområder både ved Rauddalstindane og ved Memurubræen. Turen starter med en indsejling fra Den Norske Turistforenings flagskibshytte i Gjendesheim og ud på den ikoniske sø Gjende hvor man kan se både bræer og små vandfald. Herefter flytter vi os ind på land og op i fjeldet hvor vi bl.a. skal over en fjeldryg i 1600 højde, fiske i den afsiddesliggende højfjeldssø Hinnotetjønne (1540 moh) og gå ned igennem den mere grønne Memurudal. Turen afsluttes med at vi sejler ud fra området på Gjende-søen. Har du lyst til stor norsk natur og muligheden for at fange aftensmaden ved fjeldfiskeri, så er her turen til dig. Turen er en vandretur som er planlagt så den også går forbi godt fiskevand og dagsetaperne er planlagt så man har tid til at stoppe og fiske undervejs hvis man har lyst.

Startsted: Gjendesheim

Slutsted: Gjendesheim

shutterstock 619159637

Hvem kan deltage?
Turen er for dig der har vandret før og gerne vil vandre i fjeldet. Du behøver ikke være fjeldvant eller have prøvet at vandre på fjeldet før, men som det mindste have erfaring med vandring. Teknisk er det ikke svær vandring, men der kan være enkelte passager med fx stejle stigninger. Vi har planlagt relativt korte dagsetaper så der jævnligt kan holdes pauser hvor man kan slappe af, fiske eller udforske mere lokalt.

Turniveau: Mellem

Hvor langt skal vi vandre om dagen?: 10-15 km

Overnatningsform: Vi sover i telt.

Mad og vand: 
Der er rigeligt med vand men medbring gerne et vandfilter for at sikre kvaliteten. Vi fanger forhåbentlig nogle fisk til at supplere maden, så medbring evt. tilbehør som kartoffelmos, ris og pasta udover det frysetørrede.

Turleder: Jens Jerichau Clausen

Når du tager på tur med vores turledere, sikrer du dig, at der er en der sørger for den bedst mulige oplevelse for hele gruppen på tur. I trygge hænder kan du nyde mere og vide at du får det bedste af området du er på tur i.

Hvad koster det?

Du køber selv din transport og bruger dit eget telt eller deler med andre deltagere. Du køber selv overnatning hvis det foregår i hytter eller lign. Vi laver turen, informerer dig om alt hvad du skal gøre og sørger for en dygtig dansk turleder.

Dine omkostninger: Prisen for turen, plus din mad og transport og evt. fiskekort. Færge til Gjende koster ca. NOK 340, overnatning ved Memurubu ca. NOK 70 og fiskekort NOK 275.

Transport:

Man kan tage med bus, tog, færge, fly eller bil til Oslo. Herfra har vi reserveret lejebiler vi kører samlet i derop (ca. 500 t/r til Gjendesheim).

Bus transport fra København til Oslo t/r. Pris: ca. 450 kr.
BEMÆRK: Bussen afgår aftenen før dagen med turstart.

Bil: Ca. 10 ½ timer fra København og ca. 11 ½ timer fra Århus (inkl. færge)

Fly fra København: 
Udrejse: 08.10 – 9.20 med SAS
Hjemrejse: 19.55 – 21.05 med SAS

Fly fra Billund:
Udrejse: 06.45 – 08.15 med SAS
Hjemrejse: 16.05 – 17.10 med SAS

PRIS: KR. 2.495 - MEDLEMSPRIS: KR. 1.995

DU SPARER KR. 500, HVIS DU ER MEDLEM AF OPDAG VERDEN. BLIV MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ her. Har du yderligere spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Fotos fra Vandreture i Jotunheimen

Detaljer

Startdato 23-09-2017
Slutdato 29-09-2017
Max deltager antal 14
Pris pr. person Kr. 2.495
Garanteret afrejse Ja
Betaling med ViaBill
Der er lukket for nye tilmeldinger
Kr. 2.495 5

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Gå dig i form til vandreturen med Opdag Verden

Vil du med på vandretur, og er lidt usikker på om du kan stå distancen?

Så tag med på vore GÅ-MED ture. Det er dagsture på 10-15 km flere steder i landet. Det er gratis for medlemmer og koster 20 kroner, hvis du ikke er medlem.

Læs mere her...

Har du spørgsmål

Send os mail
Klik her

Du kan også ringe 
hverdage mellem 
9-16 på 
70 21 31 21 (tast 4)

Log ind