Vandring i alperne – Østrig hytte til hytte (478)

Garanteret afrejse
Udsolgt

8 dages hytte til hytte vandretur i alperne med dansk turleder

lørdag den 24. august til Lørdag den 31. august 2019

Tag med på en fantastisk vandretur på tværs af alperne; fra Oberstdorf i Sydtyskland til Melag i Norditalien.

På den her 8 dages vandretur bliver du vidne til noget af det bedste, Alperne har at byde på. Vi vandrer gennem idylliske bjerglandsbyer, over duftende blomsterenge og under forrevne bjergtinder. Vi vil med garanti se både murmeldyr og stenbukke.

Vi sover i pæne, rene hytter undervejs, så du kan gå med en væsentligt lettere oppakning end på ture med telt. 

Startsted: Banegården i Oberstdorf lørdag kl. 13
Slutsted: Banegården i Oberstdorf lørdag kl. 15

Hvem kan deltage: Alle i god fysisk form, som har lyst til at vandre i bjerge.

Niveau: Mellem. Vi vandrer i et roligt tempo med lette rygsække, da vi overnatter i hytter og hverken behøver grej til overnatning eller mad til flere dage ad gangen. Der er en del højdemeter undervejs når vi går fra dal til dal, så det er vigtigt at du er forberedt til det. Dagsetaperne lyder på cirka 3 til 7 timers vandring. Er du i tvivl om niveauet kan du altid kontakte os for at høre nærmere.

Er du i tvivl om du kan deltage så kontakt os for en snak om niveauet på 70213121 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Overnatning: Vi sover på sovesale i pæne, rene bjerghytter. Vi medbringer selv tynde soveposer og låner ekstra tæpper i hytterne.

Mad og vand:  Morgen- og aftensmad købes typisk i hytterne. De to måltider koster ca. kr. 200 tilsammen. Det er også muligt selv at tilberede mad. Frokost køber vi typisk i landsbyer undervejs. Der er god, nem adgang til rent drikkevand på hele turen.

Turleder: Søren Gudmann

Når du tager på tur med vores turledere, sikrer du dig, at der er én, der sørger for den bedst mulige oplevelse for hele gruppen. Når du er i trygge hænder, kan du nyde mere og være sikker på, at du oplever det bedste af området, du er på tur i.

Hvad koster det? Du køber selv din transport og overnatning i hytterne. Vi planlægger turen, reserverer pladser, informerer dig om alt, hvad du skal vide, og sørger for en dygtig dansk turleder til at sikre en god tur.

Læs mere om konceptet her

Dine omkostninger: Turens pris plus din mad, overnatning og transport. Transporten koster 1000-2000 kr. retur afhængigt af, hvornår du køber billet, og hvorvidt du flyver, kører i tog eller bil. Overnatning koster i alt ca. 1100 kr. for de syv nætter. Lokal transport på turen ca. € 40. Et aftensmåltid plus morgenmad koster samlet ca. kr. 200 i hytterne. Samlet budget for turen ligger fra ca. kr. 7.000, alt efter hvad du vælger i forhold til transport og mad undervejs.

TRANSPORT

Den nemme løsning: Du kan følges med Opdag Verdens turleder fra Danmark til turstart i Tyskland og hele vejen hjem igen.

Den fleksible løsning: Du er velkommen til at rejse fra eller til et andet sted og mødes med gruppen til turstart i Tyskland. Det betyder, at du kan forlænge dit ophold både før og efter turen, hvis du har lyst, og evt. få det til at passe med billige billetter.

Du kan selv vælge, om du vil med fly, tog, bus eller selv køre i bil til turstart. Lufthansa og SAS flyver direkte til München fra København. Vi har set billetter fra ca. kr. 1400. Fra München skal du med tog i ca. 2 timer videre til Oberstdorf. Toget fra Århus og København kan med et par omstigninger føre dig helt til Oberstdorf, hvis du rejser først på eftermiddagen dagen inden, turen starter. Fra København er der 1.135 km i bil og 12 ½ times kørsel.

Fælleskørsel kan koordineres på Opdag Verdens sociale platform ’Mødestedet’ og giver mulighed for køb af gruppebillet eller samkørsel, så det bliver billigere.

Vejledende dagsprogram:

Dag 1. Ankomst til Oberstdorf og vandring op til første hytte i 2.091 meters højde. Dagens tur går godt opad med ca. 5 timer fordelt på ca. 1.000 højdemeter. Til gengæld er det i roligt tempo med tid til at nyde udsigterne undervejs. Det er nemmere end det umiddelbart lyder.

Dag 2. En flot dag over et lille pas og videre ned gennem den smukke Hochalp Tal hvor vi har gode muligheder for at se gimser og stenbukke. Har vi godt vejr, kan vi bade i det forfriskende smeltevand undervejs. Samlet en dag med 5-6 timers vandring.

Dag 3. Vi går op gennem maleriske Kaisertal og når efter ca. 5 timers vandring en af turens flottest belliggende hytter i 2.310 m.o.h.

Dag 4. Vi starter dagen med en tur til den klassiske alpeby Pettneu og nyder også den grønne Kaunertal inden vi ender i 2.000 m.o.h. efter ca. 5 timers vandring. 

Dag 5. En mere rolig dag med 5-6 timers vandring i frodigt fjeld.

Dag 6. Valgfri dag til dagstur i lokalområdet med turlederen eller afslapning på Gepatsch Haus.

Dag 7. Vi befinder os blandt Østrigs højeste bjerge og udsigterne belønner. Vi vandrer til et pas 3.000 m.o.h. og ned til Langtaufer Tal på turens nok længste dag men til gengæld med den bedste overnatning. 7 timers vandring.

Dag 8. Vi køres fra vores refugie til Graun i Syd Tyrol, og herfra med bus tilbage til Oberstdorf.

KR. 2.995
2.695,- FOR PLUS-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 300, HVIS DU ER PLUS-MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV PLUS-MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ her. Har du yderligere spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 24-08-2019
Slutdato 31-08-2019
Pris pr. person Kr. 2.995
Der er lukket for nye tilmeldinger
Kr. 2.995

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Hvad siger deltagerne!

Lene Vernerlund

Lene Vernerlund, 53 år, pædagog

Det var en meget varieret tur, i forhold til at vi både gik oppe i bjerge, nede i dale og i skovområder. Ruten var fint overkommelig. Når vi stod oppe i bjergene, var det fantastisk smukt med den blå himmel, de hvide tinder og de grønne dale. Det der samspil af farver bliver man helt høj af.  

Der var en virkelig hyggelig stemning og intimitet mellem gruppen og hytternes værtspar, som lavede god mad til os og fortalte historier. 

Turlederen tænkte meget over at gøre det hyggeligt og havde utroligt godt styr på området. Jeg var urolig for om jeg havde det rigtige tøj med i forhold til vejret og hvordan det ville gå med at bære rygsækken, men det gik fint. Turlederen var god til at rådgive om beklædning inden afgang og vi skrev sammen på Mødestedet om det inden.

Har du spørgsmål

jes 300

Send os mail
Klik her

Du kan også ringe
hverdage 
mellem 
10-16
på 70 21 31 21

LUKKET FREM TIL TORSDAG DEN 12/12 - SEND GERNE EN MAIL

 

 

 

 

 

Log ind