tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Vandring på Camønoen (740) - Vandreture på Camønoen | Opdag Verden

Vandring på Camønoen (740)

Garanteret afrejse

Weekendtur Camoenoen

2 dages vandretur ved møns klint med TELT OG erfaren turleder 

Lørdag den 1. aug. til søndag den 2. aug 2020

Oplev naturen ved Møns Klint. Weekendturen her følger en del af den 175 kilometer lange Camønoen og giver et godt indblik i, hvorfor ruten hurtigt er blevet en dansk klassiker. Her er fantastisk fin natur, nogle af Danmarks mest dramatiske udsigter og spændende dansk kulturhistorie.

Startsted: Klintholm Havn, lørdag kl. 11.

Slutsted: Klintholm Havn, søndag kl. 16.

Der er toilethus ved havnen og indkøbsmulighed i en mindre købmandsbutik. Der er en lille overnatningsplads, hvor man kan overnatte i telt allerede fra fredag aften.

Hvem kan deltage: Turen er for alle, der er i almindelig god fysisk form og kan bære deres egen rygsæk.

Turniveau: Let – mellem. Vi tilbringer hele dagen på stier og veje og holder godt med pauser undervejs.

Overnatningsform: Telt eller tarp

Mad og vand: Det mest oplagte er at lave mad på medbragt kogegrej. Du kan tage en frossen ret med hjemmefra, som tør op undervejs og bare skal varmes sammen med ris eller pasta. Frysetørret mad er også en god løsning. Vand kan tankes tæt på start og undervejs. Vi koordinerer eventuel deling af kogegrej i turens gruppe på ’Mødestedet’, som du automatisk bliver tilmeldt, når du køber turen. Der er mulighed for bål.

Transport:

Vi anbefaler at koordinere fælles kørsel via gruppen på ’Mødestedet’.

Offentlig transport fra København:
Afgang med tog fra Hovedbanegården til Vordingborg St kl..06.09.
Herfra bus 660 R til Stege og videre med bus 667 til Klintholm havn.
Ankomst: 09.22

Bil: ca. 250 km fra København og 300 km fra Århus

Dine omkostninger: Du køber selv din mad, transport og bruger dit eget telt eller deler med andre deltagere. Vi planlægger turen, informerer dig om alt, hvad du skal vide, og sørger for en dygtig dansk turleder. 

Læs mere om konceptet her

Vejledende dag-til-dag-program:

Dag 1: Ankomst, Klintholm Havn kl. senest 11.00 og afgang mod Møns Klint på Klinteetapen. Vi vandrer et stykke langs stranden for at undgå asfalt. Fra Nørreby går vi mod nord og kommer efter ca. 2 km ind på Camønoen, hvor vi følger den etape, der går nord på. Vi går til starten af Møns Klint og Store Klinteskov. Her ligger vores lejrplads Lille Ørnebjerg. Vi skal vandre ca. 16. km denne dag.

Dag 2: Vi starter vandringen mellem kl. 9 og 10. Vi går på udvalgte naturskønne stier igennem skov og overdrev og når bl.a. til toppen af Kongsbjerg med en udsigt over de smukke bakker ved Mandemarke og Høvblege. Turen slutter søndag eftermiddag senest kl. 16 på Klintholm havn.

KR. 695
495,- FOR PLUS-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 200, HVIS DU ER PLUS-MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV PLUS-MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ. Har du yderligere spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 01-08-2020
Slutdato 02-08-2020
Tilmeldte: 9
Pris pr. person Kr. 695
Der er lukket for nye tilmeldinger
Kr. 695 7

COVID-19 - Få svar på dine spørgsmål her...

Vi kan godt forstå, at der kan være brug for særligt klare udmeldinger i forhold til rettigheder og muligheder, når du køber en tur i denne tid. Derfor har vi samlet de hyppigst stillede spørgsmål her, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Vi tager myndighedernes anbefalinger meget alvorligt, og alle vores turledere har skærpet opmærksom på hygiejne på alle ture.

  1. Får jeg refunderet min betaling, hvis turen aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?
  2. Får jeg min betaling retur, hvis jeg annullerer min tilmelding til turen?
  3. Hvornår tager Opdag Verden stilling til om turen gennemføres eller ej?
  4. Hvor lang tid har jeg til at beslutte mig for en ny tur, hvis den jer er tilmeldt aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?

Få svar på dine spørgsmål her...

Log ind